RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
16.8 v masina de Gaurit cu Acumulator Scule electrice Șurubelniță Electrică Electric de Foraj 1.5 Ah Capacitate Baterie de Gaurit Mini Acumulatori masini de insurubat
sku: w182971

16.8 v masina de Gaurit cu Acumulator Scule electrice Șurubelniță Electrică Electric de Foraj 1.5 Ah Capacitate Baterie de Gaurit Mini Acumulatori masini de insurubat

(1 Recenzii)
233.16lei 333.09lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Produse legate de:

Dacă doriți să cumpărați 25V de găurit cu percuție, vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos

Descriere produs:

1. Reversibile.Automată a cartușelor de design. 2. Fără trepte. 3. 18 stand reglarea cuplului de rotație. 4. Rezistent la apa, picătură, puterea de scurgere. 5. ECP: baterie dispozitiv de protecție pentru a preveni baterie supraîncărcării, supraîncălzirii și a descărcării profunde. 6. Lumină LED integrată pentru iluminarea zonei de lucru poate fi, de asemenea, munca de noapte. 7. Răsucite mâner moale CST operator pentru a oferi aderență excelentă și un sentiment de confort. 8. Rapid lent de ajustare. 9.NOTĂ: toate cadourile vor fi trimise la întâmplare.nu va fi ceva diferit.Datorită transport lung de timp, darul poate fi ruginit, dar încă poate fi utilizat în mod normal.Noi nu plătim pentru rugina singur.vă rugăm să știu. 10. NOTĂ: bateria în interiorul este marcat 3.7 V *4=14.8 V; atunci când bateria este complet este de aproximativ 4,2 V*4=16,8 V 11.NOTIFICARE pentru alegerea fedex transport clienți: prețul nostru nu este inclus in legatura transportul cost(este vorba de 30USD),Dacă adresa nu este o legatura pentru fedex.putem oferi transport gratuit.dacă adresa este in legatura, ar trebui să plătească pentru remoted taxă. 12.Vă rugăm să rețineți: acest produs trimite UE plug în mod implicit.Dacă aveți nevoie de orice alte plug, vă rugăm să ne anunțați!Vă mulțumesc foarte mult (SUA/marea BRITANIE/AU /) 13:prețul nostru este nu, inclusiv vămuire fiscale,vă rugăm să rețineți-l. 14: vă Rugăm să rețineți: în cazul în care 2-comutatorul de viteză rămâne în poziția de mijloc, iar butonul trebuie să fie la sfârșitul anului.sau va fi în poziție neutră, care nu va porni masina.E același principiu ca o masina nu poate porni, fără a fi pus într-o treaptă.

Fotografie de produs si descriere:

Aneerpower DG331D-16.8 V ,șurubelniță electrică, lumină și portabil, ne va oferi instrumente profesionale pentru țesute sac de ambalare, mici țesute sac, puteți să-l ia oriunde te duci.Dacă sunteți interesat, vă rugăm să trage în jos pentru a vedea o descriere detaliată și fotografii.

Produsul funcția detalii:

Notă: Deoarece Este Un Manual de Măsurare, Acolo Va Fi Un Pic de 1-3mm Eroare, vă Rugăm să Înțelegeți.Vă Rugăm Să Consultați Bunuri Reale

10mm Mandrina:

Maxim de Prindere cu Diametrul De 10mm

18+1 Cuplu:

18 + 1 Cuplu, Foraj, Foraj placă de Oțel, Șuruburi de Strângere, Șuruburi Relaxarea, Puteți Regla Cuplul Corespunzător în Funcție De Nevoi.

2 viteze:

2 Viteza Burghiu Electric.Prima Treapta de Viteza Este de 0-650R / min, Iar Cea de a Doua Treapta de Viteza Este de 0-2200R / min.Puteți Înțelege Mai Bine Viteza La Locul De Muncă.

Electric Afișare Cantitate:

Bateria Este De 1,5 Ah, Puterea Bateriei Va Fi Afișat Pe Partea De Șurubelniță, Puteți Verifica În Orice Moment Atunci Când Se Lucrează, Și Puteți Înțelege Mai Bine Timpul De Lucru.

Viteza Infinit Variabila:

Comutatorul De Pornire, Viteza Infinit Variabila, Puteți Regla Viteza În Orice Moment, Astfel Încât Să Puteți Lucra Mai Mult Control.

Înainte / Înapoi:

Dacă Aveți Nevoie Pentru a Strânge Șuruburile, Utilizați înainte,Dacă Aveți Nevoie Pentru a Elibera Șuruburi,Utilizarea Inversă

1,5 Ah Li-ion:

La 16.8 V Baterie Cu Litiu Este Compus Din Patru 18650 Baterii Cu Litiu,Capacitate Acumulator 1.5 Ah, Care Poate Fi Reîncărcat Și De Reutilizat.Timpul De Încărcare Este Controlat La Egalitate, 1-1.5 Ore,Cu Bateria Indicator De Putere, Puteți Ști Cât De Mult Bateria Poate Fi Folosit În Orice Moment, Care Pot Înțelege Mai Bine Eficiența De Lucru.

LED Lumina de Lucru:

Led Lumina De Lucru, Atunci Când Veți Începe De Gaurit, Lumina De Lucru Va Fi În Mod Automat, Și Este Mai Ușor De A Găsi Locul În Care Aveți Nevoie Pentru A Detalia În Întuneric.Notă: Datorită Mediu de Fotografiere Diferite, Se sSeems Că LED-uri de Lumină În Fotografie Nu Este Luminos, Dar Este Destul de Luminos În Muncă Efectivă.

CAP DE ȘURUBELNIȚĂ:

Acesta este cadoul nostru special pentru tine.12PCS lânos șurubelniță cap, mai Bine ajuta munca ta.

Ambalajul produsului lista 1

16.8 V masina de Gaurit cu Acumulator *1buc Baterie *1buc Încărcător *1buc Țesute sac *1buc Instrucțiuni *1buc Cadou *1buc

Ambalajul produsului lista 2

16.8 V masina de Gaurit cu Acumulator *1buc Baterie *2 buc Încărcător *1buc Țesute sac *1buc Instrucțiuni *1buc Cadou *1buc

Despre produse:

1.Veți obține ceea ce ai plăti pentru.Vom încerca să ofere mai multe bunuri de înaltă calitate de cumpărător. 2.Toate produsele sunt reale descriere in magazinul nostru.Vă rugăm să citiți descrierile produselor cu atenție. 3.Dacă aveți orice întrebări cu privire la produs.Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi.

Despre plata:

1.Suport de card de credit(RMB și Dolar) WebMoney(WM),TT,West Union , Qiwi wallet, Boleto(Brazilia), SOFORT Banking , Alipay , etc.

Despre livrare:

1. Va vom trimite comanda în termen de 3 zile de când am obține plata. (Cu exceptia sarbatorilor) 2. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția Speciale țări și APO/FPO) 3. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude sfârșit de săptămână și de sărbători,ori de Tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 4.Timpul de livrare privire la toate transporturile internaționale nu poate fi garantată de către noi, din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta eficacitatea de receptii.Vă rugăm să rețineți că toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră va fi în grija ta.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Plug UE/MAREA BRITANIE/SUA/AU
Origine NC(de Origine)
Max.Capacitate De Prindere 0.8-10mm
Burghiu Tip masina de gaurit cu acumulator
Argumente Pro Și Contra Merge Da
Cuplu Maxim 30 N/M
La Viteză Mică 0-650 R/min
style2 Sac De Mână De Ambalare
Numărul De Model DG331D-16.8 V
Utilizare DIY acasă
Frecvența 50HZ/60HZ
Tensiune Nominală 16.8 V
Burghiu Electric Tipuri Bormasina/Masina De Gaurit Cu Acumulator/Electric Șurubelniță/Burghiu Baterie
Nu-Sarcină De Viteză 1800rpm
Max. Diametru De Găurire Produse din oțel de 10 mm, lemn 20MM
Greutate 1kg
Baterie Cantitate În Funcție De Alegerea Ta
Viteza continuouslv transmisie variabilă
Cerere O descriere detaliată
De Mare Viteză 0-2200 rot/min
Nume De Brand ANEERPOWER
Sursa De Alimentare Baterie
Puterea Nominală De Intrare 130W
Nominală Tensiune De Intrare 110v-220v Utilizare Universală

Recenzii


Kovyagovskih 2020-12-12

The item was never received, but the seller did not put any obstacles and returned the money.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: