RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
18pcs Mini Electric Burghiu de Mână USB Instrument Rotativ Set 1.0-3.0 mm Burghiu 1.0-3.0 mm Cupru Chuck pentru Gravură, Lustruire, de Foraj
sku: w186018

18pcs Mini Electric Burghiu de Mână USB Instrument Rotativ Set 1.0-3.0 mm Burghiu 1.0-3.0 mm Cupru Chuck pentru Gravură, Lustruire, de Foraj

(0 Recenzii)
76.11lei 102.83lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Descriere Frecventa: 50 / 60 hz Sursa de Alimentare: Electricitate Funcții:

- Miniatură mini polizor electric este compact și puternic.

- Utilizate pe scară largă pentru slefuire, lustruire, tăiere și găurire.Tip: Mic Polizor Electric Material: Aliaj de Aluminiu Culoare: Argint Chuck Gama: 1.0-3.0 mm Tipuri de Putere: USB, Plug-in de Putere Mic Twist Drill Gama: 1.0-3.0 mm Detalii despre Produs:

- Cu toate-cupru cu pereți groși collet are o durabilitate mare și concentricitate, stabil și durabil viteza, iar larga gama de prindere.

- Comutatorul de alimentare este proiectat ingenios și frumos în proporție de coada de polizor electric, și nu afectează locul de muncă, este netedă și ușor de a deschide și închide.

- Întreaga bază de sârmă de cupru este folosit pentru a forma mișcarea motor, care are zgomot redus, putere suficientă, viteza uniformă și de înaltă stabilitate.

- Non-cablu de alimentare integrat, ușor de depozitat atunci când nu este în uz, atunci când cablul de alimentare este în primul rând legată de fuselaj, poate fi conectat la USB.

- Suprafața fuselajului este textura mata tehnologie, care previne în mod eficient alunecarea, ușor și compact cu prindere confortabilă și utilizarea pe termen lung nu este obosit.Pachetul include 1 x Burghiu Electric de Mână 1 x Schimb de Prindere Cap 1 x Cheie Mică 1 x USB Cablu 5 x Cupru Chuck 9 x Burghiu 1 x Cutie de Plastic

Burghiu Tip Mini Drill
Certificare NICI unul
Numărul De Model EPC_EDA_00N
Nume De Brand ChgImposs
Origine NC(de Origine)

Recenzii


Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: