RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
Hamster Casa de Mari Dimensiuni Acrilice Duble Vila cobai Cusca animale de Companie Mici Pentru Un Hamster de Observare Cuib 42x30x47cm
sku: w154433

Hamster Casa de Mari Dimensiuni Acrilice Duble Vila cobai Cusca animale de Companie Mici Pentru Un Hamster de Observare Cuib 42x30x47cm

(2 Recenzii)
88.78lei 177.55lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Notă: atunci Când primiți casa, s-ar putea găsi că nu este transparent.Nu vă faceți griji, acest lucru este pentru că ea are o folie protectoare.Dacă ați rupe pelicula de protecție înainte de asamblare, veți obține o casă transparent.

Acrilice cușcă pentru hamsteri, cu un singur etaj, vila cu doua etaje, mari, colorate hamster consumabile, cusca transparenta Caracteristici: dublu-strat multi-usa de design, mult mai convenabil pentru șoareci, alimente de schimb și de curățare.Scara poate fi deschis sau închis (echipat cu un clapboard pentru etanșare scara).Fiecare etaj este rezervat cu sticle de apă, care rulează roțile și baie de montare guri.Sfaturi: 1. Există o singură/dublă colivie și trei culori în opțiuni.Vă rugăm să acorde o atenție la ecran și descriere în imagini de opțiuni, astfel încât să puteți alege produsele potrivite pentru animalul dumneavoastra de companie. 2. Culoarea din cușcă după cum este arătat în opțiunea diagramă, și culoarea de accesorii este livrat la întâmplare.Dacă aveți nevoie să specificați, vă rugăm să ne contactați. 3. Din cauza diferențelor de afișare și de condițiile de fotografiere, obiect real poate avea mici erori cu imaginea.Vă rugăm să rețineți că cele de mai sus.

Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Utilizarea casa hamster
Podea Single și duble transparent vile
Numărul De Model Acril
culoare Roz Albastru Verde

Recenzii


Fgiggs704 2020-11-25

Very good product, super nice transparency to see the animal.

Cix Yuksel 1997 2020-11-26

It has arrived fast and very well packed, it has cost me to open it and everything. The wheels for them to run are silent and the rest comes as in the description, I bought two to have my hamsters separated because one bites another. The truth is, what it costs is very good. Bring a little house too, but if I put it on, I thought there was very little room left and the hamster had to being up above things so we can move from one side to the next.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: