RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
Hamster Iarba Țesut Mat Animal De Companie Mic Cuib De Veveriță Cobai Iepure Dihor Comestibile Molar Manual Fânul Mat Animale De Companie Cușcă Accesoriu
sku: w191030

Hamster Iarba Țesut Mat Animal De Companie Mic Cuib De Veveriță Cobai Iepure Dihor Comestibile Molar Manual Fânul Mat Animale De Companie Cușcă Accesoriu

(0 Recenzii)
25.11lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Bine ati venit la magazinul nostru!!!Noi sprijinim Picătură de transport maritim,vă rugăm să ne contactați și vom furniza cele mai bune servicii!

Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați în primul rând!Vă mulțumesc!Bine ati venit la magazinul nostru!!!Noi sprijinim Picătură de transport maritim,vă rugăm să ne contactați și vom furniza cele mai bune servicii!

Descriere produs: Tip de Element:animale de Companie Iarba Mat Material:Iarba de Culoare:Iarba de Culoare Caracteristică:Durabil Publicul Țintă:Animale Mici, Lungime:11.02"/28 cm Lățime:7.87"/20 cm Înălțime:0.39"/1 cm Caracteristici: 1. Material: materialul este ecologic originale iarba, care este material natural, fără nici o poluare.Nu au nici o problemă pentru animale de companie pentru a molarilor și mănâncă-l, și-l poate garanta sănătatea animalelor de companie. 2. Confort: pur manual de paie țesute tesatura este o perna foarte confortabil pentru animalele de companie mici. 3. Sănătate: este cald în timpul iernii și se răcească în vara, și se poate proteja picioarele.Animalele de companie pot mesteca iarba mat, și materiale naturale pot fi pentru animale de companie pentru a molarului. 4. Durată lungă de Viață: tehnologia este rafinat, iar produsul este durabil. 5. Siguranta: este foarte potrivit pentru animale de companie mici pentru a ascunde, joaca, musca si restul, oferă siguranță și confort.Pachetul Include: 1 x pet mat iarba Note: 1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite. 2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi o mică diferență față de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.

Numărul De Model Animale De Companie Iarba Mat
Origine NC(de Origine)
Material Lenjerie de pat

Recenzii


Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: