RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
Newes Pasta De Dinti Dozatorul Pentru Perete, Accesorii Pentru Baie, Pastă De Dinți Storcator De Instrument Automat Hands Free De Uz Casnic Agățat
sku: w9534

Newes Pasta De Dinti Dozatorul Pentru Perete, Accesorii Pentru Baie, Pastă De Dinți Storcator De Instrument Automat Hands Free De Uz Casnic Agățat

(0 Recenzii)
40.08lei 54.18lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Newes Pasta De Dinti Dozatorul Pentru Perete, Accesorii Pentru Baie, Pastă De Dinți Storcator De Instrument Automat Hands Free De Uz Casnic Agățat Descriere:

Caracteristici :

1. Ușor de Utilizat: Hands-free Pasta de dinti dozatorul este non-contact, funcționarea și mână liberă de extrudare pentru a obține pasta de dinti.Foarte igienice și de confort.Acest dozator de pasta de dinti vine cu o sporită autocolant pe partea de jos, nu aveți nevoie pentru a lovi cu pumnul găuri în perete, îl puteți lipi direct pe perete din baie.

2. Nici o Pierdere si Mai Igienic : Automat distribuitor cu dispozitiv de vacuum extrudare anumită cantitate de pasta de dinti de care ai nevoie.Acesta permite copiilor dvs. capacitatea de a renunța la pasta de dinti la sine, fără a face o mizerie.Acesta previne risipa de pasta de dinti.Este ușor de curățat, aveți nevoie pentru a curăța în fiecare 5-7 zile.Pasta de dinti nu iese când apăsați butonul, Aveți nevoie să demontați pasta de dinti dozatorul și verificați produsul pentru a face o utilizare normală a produsului.

3. Material de calitate: montate Pe perete pasta de dinti dozatoare sunt realizate din plastic ABS si silicon, non-toxic si durabil.Automate de Pasta de dinti dozatorul este special conceput pentru nevoile normale.

4. Minunat Accesorii de Baie : Pasta de dinti dozatorul poate sta departe de dezordine și bacterii, stil de viață Sănătos îți face viața mai bună.De stil concis și non-contact de pasta de dinti dozatorul decoreaza baia.Costume pentru Bucatarie, Baie, Wc, etc.

5. Se încălzește Sfaturi : vă Rugăm să extrudare pasta de dinti corp după instalare storcator de pasta de dinti dozatorul atunci când la prima utilizare a acestui produs, și apăsați butonul de mai multe ori pentru a elimina aerul din interiorul pasta de dinti dozatorul de până la pasta de dinți vine din duza.Am recomandat pentru copii peste 6 ani pentru a utiliza acest dozator de pasta de dinti.

Caietul de sarcini:

Produs Dimensiune: 11.3 x 7 x 6 cm

Greutate: 126g

Material: Plastic + Silicon

Culoare: Gri, Negru

Notificare:

1.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală poate fi ușor diferită la culoare imagine.

2.Vă rugăm să permiteți-1-5mm diferă datorită măsurare manual.

Pachetul Include:

1 x Storcator

Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Nume De Brand Aihogard

Recenzii


Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: