RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
Livrare gratuita! 100 buc naturale cu multe pene de strut albe 45-50 cm /18-20 cm din pene de strut nunta, centrul focus
sku: w89104

Livrare gratuita! 100 buc naturale cu multe pene de strut albe 45-50 cm /18-20 cm din pene de strut nunta, centrul focus

(0 Recenzii)
538.97lei 598.86lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Livrare gratuita! 100buc naturale cu multe pene de strut albe 45-50 cm /18-20 cm din pene de strut nunta, centrul focus dimensiune : 45-50 cm /18-20 cm Cantitate: 100 Buc Stare: 100% de Brand Nou și de Bună Calitate Dacă aveți nevoie de alte culori, vă rugăm să scrieți și spune-mi.Vă mulțumesc!

Orice culoare vom fi personalizate

Pene de strut au devenit unul dintre cele mai tari tendinte pentru nunti si evenimente speciale.Un elegant florale realizate de o frumoasă pană de struț va creat o superba masa de afișare pentru orice eveniment.Pene de struț sunt foarte bune pentru următoarele evets și mai mult!

- Receptie de nunta - Mireasa Duș - Aniversare - Copil de Dus - Botez - Bar Mitzvah - Bat Mitzvah - Petrecere de Aniversare - Confirmare - Comuniune - Eveniment Corporate - Pensionare Cina - Logodna - Reuniune de Familie - Quinceanera - e Dor de Gutui - Bal de Liceu - Absolvire Liceu - Dulce Șaisprezece - Petrecere de revelion - Carnaval

Vă rugăm să rețineți!

Vă rugăm să lăsați corectă și clară adresa; se va reduce multe probleme de transport.

Vom verifica cu atentie calitatea produselor înainte de expediere, Asigurați-vă că veți obține produse de satisfăcătoare!

Tot din punctul nostru este gratuit expediate prin China Post Air Mail,de aceea este la un genial preț,în mod normal nu durează 15-25 de zile,dar pentru unele motive,coletul va întârzieri.Dacă nevoia ta de articol de urgență,puteți alege EMS,DHL,FedEx sau UPS.E mai rapid și în condiții de siguranță,este nevoie de 7-10 zile,și vă rugăm să contactați cu noi, să plătească suplimentar costul de transport maritim.

Dacă nu obține elemente,vă rugăm să contactați-mă,voi rezolva pentru tine!

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi,vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru,vă mulțumesc!

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul,Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Vă mulțumesc!

Va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine!

Ne-ar dori să stabilească o cooperare pe termen lung cu clientii nostri, pe bază reciprocă și comună de dezvoltare!

Nume De Brand ZQCRAFTS
Material Pene De Struț
Moq 100 Buc
Numărul De Model AAA18-20
model Albite
Dimensiuni
culoare Alb

Recenzii


Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: