RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
F-Mount Mobile Smartphone Aparat De Fotografiat Suport De Prindere Mâner Rig Monopied Cu Trepied Mount Și Rece Pantof De Montare Pentru Filmare Video De Pe Cele Mai
sku: w6923

F-Mount Mobile Smartphone Aparat De Fotografiat Suport De Prindere Mâner Rig Monopied Cu Trepied Mount Și Rece Pantof De Montare Pentru Filmare Video De Pe Cele Mai

(0 Recenzii)
50.86lei 68.74lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

CONFORTABIL ȘI în siguranță - Folosiți-l ca un regizor/camera de prindere, montare trepied, sau călător sta pentru care deține aparatul de fotografiat smartphone confortabil și în siguranță.

REGLABIL – compatibil cu aproape orice model de smartphone – Funcționează cu toate iPhone și iPhone Plus dimensiuni, Samsung Galaxy S7, Sony, Nokia, Lumia, Nexus sau orice dispozitiv între 48mm și 95 mm lățime.

CARACTERISTICI – Montare Trepied cu Cold Shoe Mount.Muntele smartphone pe un trepied folosind ¼inch șurub sau montați-l pe un slider sau umăr rig pentru a lua constantă video.

PERFECT PENTRU ON-THE-DU-te – design Ergonomic si dimensiuni tocmai potrivit pentru pe-the-go de fotografii, înregistrare video, selfie-uri, Față de Sincronizare sau de înregistrare.

CĂLĂTOR STAND – poate sta pe cont propriu, astfel încât să puteți ține smartphone-ul de echilibru chiar și atunci când nu aveți un trepied.Montați mânerul de la centrul de dispozitiv pentru modul Peisaj sau glisați-l în lateral pentru modul Portret.Ia fotografii de noapte mare, trage filme time-lapse pe drum, live-stream, video blog sau edita imaginile confortabil.

culoare:negru

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

1 * suport de telefon Mobil

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Pachet Da
Nume De Brand FUNSNAP
Numărul De Model Magic arm

Recenzii


Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: