RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
Momeli de pescuit 13.5 cm 15.4 g Plutitoare Momeli Artificiale de Pescuit Greu Momeală 3 Cârlig Crankbait Sub Crap Momeli de Pescuit
sku: w67622

Momeli de pescuit 13.5 cm 15.4 g Plutitoare Momeli Artificiale de Pescuit Greu Momeală 3 Cârlig Crankbait Sub Crap Momeli de Pescuit

(2 Recenzii)
19.67lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Momeli de pescuit 13.5 cm 15.4 g Plutitoare Momeli Artificiale de Pescuit Greu Momeală 3 Cârlig Crankbait Sub Crap Momeli de Pescuit

Descriere : 100% Nou Greutate:15.4 G/buc Lungime: 13.5 CM/buc Carlige:Consolidarea ascuțite barb tungsten din oțel cârlig Bazin Adancime:0.5-1M Fetures: 1.Nu există mișcare bile de Oțel în interiorul atrage corpul,atunci când aruncă va muta la coada pentru a îmbunătăți arunca înălțime.Rulment de corp în aer este stabilă și netedă, care este bun de aruncat la râu 2.Adoptarea recentă tehnologie de acoperire a suprafeței cu verticala solzoase figura de unda laser este capabil de a reflecta lumina ambiantă în toate părțile și lumină bună momeli efecte.Potrivit apă diferite condiții. 3.În interiorul corpului, cu mici bile de oțel de rulare cu vocea pentru a atrage atenția de pește.

Plata

Vom accepta toate condițiile de plată aprobate de www.comunapopesti-bh.ro.

Politica de

Toate produsele sunt supuse unor teste riguroase înainte de transport.

Comanda va fi declarate ca fiind de o valoare mai mică pentru a elimina și de a reduce taxele vamale și simplificarea vamale proces.

Transport

Plata va fi livrat în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este finalizată.

Va vom trimite articolul la www.comunapopesti-bh.ro adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că www.comunapopesti-bh.ro adresa este aceeași și corecte.Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa dvs., vă rugăm să ne spuneți imediat după plată.

Timp estimat de livrare (în mod normal): Este nevoie de aproximativ 15-45 de zile lucrătoare.

Internaționale de transport pot fi afectate de sarbatori, vreme rea, situații de urgență, etc. În această situație neașteptată, timpul de livrare va dura mai mult decât în mod normal.O

Dacă aveți cerințe speciale pentru timpul de livrare, vă rugăm să ne informați prin intermediul www.comunapopesti-bh.ro mesaj imediat dupa comanda.

Comentarii

Dacă sunteți mulțumit cu proiectele noastre și servicii, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și se adaugă 5 stele.

Dacă aveți orice întrebări despre proiectele noastre sau servicii, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Despre noi

Ne angajăm să furnizarea de produse de înaltă calitate la prețuri rezonabile, vă rugăm să fi sigur de a cumpăra de aici.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați prin intermediul www.comunapopesti-bh.ro sistem de mesagerie.Vom răspunde la mesajul dvs. în termen de 8 ore.O

Dacă aveți orice întrebări, vă putem oferi întotdeauna soluția perfectă.O

Cum pentru a obține reduceri și mai multe beneficii?

Dacă aveți nevoie de cantități mari, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi preț preferențial.

De asemenea, puteți merge la magazin pentru a găsi cupoane.

Să ne dea 5 stele feedback-ul și să ne lăsați un mesaj, vă rugăm să ne contactați pentru noua ordine, veți obține reducere de 5%.

Ridica magazinul nostru și să împărtășească magazinul nostru de pe Facebook etc., și apoi trimite-ne poze.Vei deveni VIP-ul nostru să se bucure de mai multe reduceri și beneficii.

Adâncimea De Scufundare 0.5 m-1m
Numărul De Model DH-720-01
Lungime 13.5CM
Cantitatea 1
Cârlig Consolidarea ascuțite barb tungsten din oțel cârlig
Categorie Apa De Mare Momeală De Pescuit
Tip Momeală Artificială
Nume De Brand JIMITU
Pachet OPP
Poziția Ocean Rock Pescuit
Greutate 15.4G

Recenzii


Misha Vorobyov 2020-11-10

Thank you good quality but delivery 40 days

Zaraz1995 2021-01-20

Thank you good quality very fast delivery

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: