RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
4buc/lot Mimaki JV3 JV33 JV5 CJV30 Printer DX5 capului de Imprimare Plafonarea Stația de Burete
sku: w64193

4buc/lot Mimaki JV3 JV33 JV5 CJV30 Printer DX5 capului de Imprimare Plafonarea Stația de Burete

(0 Recenzii)
91.22lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Notă: 1.Brazilia client, vă rugăm să furnizați dumneavoastră Nu CPF SAU CNPJ Nu, altfel nu se poate face transportul. 2.Russain client, vă rugăm să alegeți EMS Transport.Mimaki jv33 Plafonarea Stația de Filtrare Imprimanta Compatibilitate: Mimaki jv33 / CJV30 / TS3 Ambalare Dimensiune: 2.4" x 3.1" x 0.6" (60 x 80 x 15 mm) Greutatea Brută: 3g Producator: Ving Piese

Plata

1.În general, acceptăm următoarele metode de plată: card de credit; moneybookers; T/T, western union.Și protecția noastră oferă doar plata moduri acceped de www.comunapopesti-bh.ro.

Transport

1. Vom livrare elementele în termen de 2-5 zile (zile de lucru, Nu sezoanelor de vacanță), după ce plata a fost confirmată de către platformă.

2.Transportul prin China Post Aer Înregistrat Mail pentru mai puțin de 2kg bunuri în 15-25 de zile lucrătoare, Dacă ai nevoie de un element de urgență, vă rugăm să ne contactați pentru a exprima de transport maritim.Vom calcula exprima costul de transport maritim pentru tine.

3. Atunci când primiți produsele comandate, în 24 de ore, vă rugăm să verificați-l cu atenție.Vă rugăm să ne contactați direct, dacă aveți orice probleme.

4. Dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim,vă rugăm să ne contactați fără ezitare.Vom verifica-l pentru tine, cu oficiul poștal și vamale.

5. În scopul de a ajuta cumpărătorii să advoid mare personalizate de declarare a taxei, de obicei, ne declară mărfuri în valoare mai mică.Cu toate acestea, nu este diferit de rata de impozitare pentru diferite țări, și e pe cumpărători în cazul în care impozitul este inevitabilă.

Returnare Și Rambursare

1.Vă rugăm să verificați informațiile de urmărire pe site-ul de urmărire. 2.Vă rugăm să ne contactați prin meesage, e-mail, sau manager de comerț. 3.Verifica pachetul și, de asemenea, cu atenție. 4.Vă rugăm să Rețineți: Bărbați defecte nu sunt garantate,astfel de daune după utilizarea,daune de apă și așa mai departe.

Tip Alte
culoare Alb
Nume De Brand AiLINE
Numărul De Model YT9373

Recenzii


Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: