RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
10.5 inch android tablet pc, montare pe perete caz, din aliaj de aluminiu tablet pc stand pentru Samsung Galaxy tab A, anti-furt de afișare
sku: w62223

10.5 inch android tablet pc, montare pe perete caz, din aliaj de aluminiu tablet pc stand pentru Samsung Galaxy tab A, anti-furt de afișare

(0 Recenzii)
181.98lei 230.35lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Bine ati venit la magazinul meu ,apreciez foarte mult pentru susținere noi .Va face tot posibilul pentru a vă servi.Atunci când ai nevoie ,sunt aici.Produs Discreption:

acest suport personalizat pentru Samsung 10.5 inch tab A , T590/595, tablet dimensiune 260*160*8mm, cutie fereastră ecran 240*138mm, cu reduceri de încărcare, puterea și reduceri de volum de pe partea laterală.ecranul tabletei nu fix în mijloc, camera frontală, de asemenea, accesate.

astfel complet închis, montare cutie , dimensiune cadru fix (lățime*înălțime*grosime mm) , ecran de fereastră lățime*înălțime mm, fata/lateral/înapoi butoane locația exactă și dimensiuni fixe, astfel încât limita de compatibilitate.

eStand tableta de securitate incintă perete, metal prezentare de afișare suport pentru cele mai 10.1" android tablet pc, înșurubată în perete sau altă suprafață cu găuri pentru fixare.

1, Metal, cutie de montaj din aliaj de aluminiu, cu oxidare pentru finisaj de suprafață.Tableta în suportul foarte sigure, adecvate pentru utilizare într-un loc public, cum ar fi magazin de vânzare cu amănuntul, bar, școală, spital, și așa mai departe.

2, suportul de montare pentru tablet pc , cu lacate si chei, anti-furt de afișare pentru prezentare comercială, cum ar fi, de publicitate, de promovare și expoziții și așa mai departe.

3, puteți repara erorile de tablet pc cu ecran orizontală și verticală, nici un loc limitat, puteți să-l puneți pe perete, sau pe alte suprafețe similare cu găuri pentru șuruburi de fixare.

Numele 10.5" Samsung tab Un suport de perete de Culoare argintiu/negru Caracteristica Anti-furt de afișare + fix Șurub Material și Suprafața de Finisaj din aliaj de Aluminiu + Oxidare termina Titularul Dimensiune Interioară 278*178*11mm Dimensiune a Ecranului de 240*138mm Titularul de Compatibilitate pentru 10.5 inci Samsung tab A(T590/T595) Blocare și cheie, o cheie deschide toate încuietorile Pachet 1 buc într-o cutie maro, cu dimensiunea 30*6*25 cm 20 buc într-o cutie de carton, cu dimensiuni cutie 60*31*50cm Greutate Brută 15 kgs / ctn

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 24018-105
Nume De Brand MOFULONGSTAND

Recenzii


Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: