RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
De Calitate alimentară Material Fondant Cake Decor 3D Mucegai Nouă Sculptură în Formă de Mini Clasic Dreptunghi Mucegai Silicon Cadru de Rasina
sku: w5428

De Calitate alimentară Material Fondant Cake Decor 3D Mucegai Nouă Sculptură în Formă de Mini Clasic Dreptunghi Mucegai Silicon Cadru de Rasina

(1 Recenzii)
15.02lei 26.81lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

De Calitate alimentară Material Fondant Cake Decor 3D Mucegai Nouă Sculptură în Formă de Mini Clasic Dreptunghi Mucegai Silicon Cadru de Rasina

Stare: NOU

Caracteristică: Fabricat din silicon de calitate alimentară cauciuc aprobat de FDA, LFGB,SGS.Fără gust, non-Toxic, Anti-praf, non-lipirea, impermeabile.ușor să se spele.În condiții de siguranță pentru cuptoare cu microunde, cuptoare, mașină de spălat vase și frigider.Temperatura de utilizare -40F la +446F (-40C la +230C).

Alimente Utilizări: Fondant, Gumpaste, Ciocolata, Fierte cu Zahăr, Ciocolată, Unt, Înghețată, Dulciuri, Marțipan, Aluat de Pâine, Bomboane de Lut, Bomboane, Bomboane Gumate, Gelatină, Royal Icing, crema de Unt, inghetata, Sugarpaste, etc.

Non-Alimentare Utilizează: Lut Polimeric, Săpun, Lumânări, Ceară, Sare Aluat, Ipsos, Lut Sculptura, Portelan Rece, și mai mult.

Picture show

Avantajele noastre Noastre de calitate este foarte bun ( nu facem produse de slabă calitate), toate produsele noastre au FDA, LFGB, SGS.OEM, ODM produse sunt acceptabile, vom face, de asemenea, OEM pachet cu logo-ul dvs. pe produse sau pachet !Livrare rapida (1-3 zile lucrătoare după plata ) Client service aproape 24 oră on-line, putem răspunde la tine în termen de 8 ore.Întrebări FRECVENTE

Cum pentru a obține prețul de en-gros ?

Stimate client, Dacă aveți nevoie de o mulțime de acest produs, vă rugăm să ne contactați, ne putem asigura pentru a oferi cel mai bun pret,cea mai buna calitate si cele mai ieftine costuri de transport.

Ai nava în țara mea?Cât durează și cât costă?Este acolo orice număr de urmărire?

Fie implicit, pentru comenzi mai mici de 2kg, oferim transport gratuit la peste tot în lume prin intermediul Post Air Mail cu numărul de urmărire.Timpul de livrare depinde de țara în care vă aflați, Este nevoie de aproximativ 8 si 60 de zile.Dacă vrei într-o grabă, puteți alege express ca metodă de transport maritim, dura 5-7 zile.

Dacă aveți orice întrebări în timpul pachetului de transfer, vă rugăm să contactați serviciul clienți în primul rând.Bucurați-vă de cumpărături și au o zi buna!

Tip Tort De Instrumente
Caracteristică Eco-Friendly
Nume De Brand MOLDBOSS
Utilizarea Fondant, Gumpaste, Ciocolata, Bomboane, Argila, Sapun, etc.
Tort De Instrumente De Tip Matrite
Mucegai Dimensiune 10.1*7.2*0.9 cm
culoare Verde sau Aleatoare
Certificare SGS
SUPRAFATA Netedă, fără bavuri, model clar
Numărul De Model ES-3525
En-gros OEM Disponibil
Non Stick Da
Forma Dreptunghi cadru
Tip De Produs Silicon Mucegai
Material Silicon
Control De Calitate 100% Verificate unul câte unul înainte de ambalare
Temperatura De Utilizare -40F la +446F (-40c la +230c)

Recenzii


Ladysimou 2020-09-02

جيد

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: