RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
Noul cap de imprimare original pentru Bizerba KH-800 termică a capului de imprimare KD2002-CF41B (2
sku: w50366

Noul cap de imprimare original pentru Bizerba KH-800 termică a capului de imprimare KD2002-CF41B (2") KH800

(2 Recenzii)
267.21lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Noul cap de imprimare original pentru Bizerba KH-800 termică a capului de imprimare KD2002-CF41B (2") KH800

Metoda de transport maritim : EMS din Taiwan 7-10 zile sosesc sau Internaționale de pachete din Taiwan

Cantitate minima :1 buc

Garantie :3 luni garantie.

Notă :Dragi Clienti internationali,bine ati venit la magazinul nostru.Multumesc pentru sprijină și are încredere în noi.Suntem mereu încercarea de a oferi clienților cele mai bune servicii și produse de înaltă calitate.Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră!atunci când vă cumpărați orice accesorii pe care le avem de testare toate piesele înainte gata pentru a trimite, atunci când vă cumpărați power board și fixarea unității, te rog da-mi de tensiune necesară, statut, sau alte detalii.

Regulamentul și sugestii:

(1) acceptam doar Ali-plata aici..

(2) în Cazul în care aveți nevoie pentru a comanda o cantitate mare, vă rugăm să contactați cu noi prin e-mail, va vom oferi cele mai bune reduceri.

(3) drepturile de Import, impozite și taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

(4) metoda Noastra de transport este transport gratuit prin China post air mail, ajunge timp este de 15-60 zile,unele departe de țară nevoie de mai mult de 60 zile , Vânzătorul nu este responsabil pentru timpul de livrare, este prevăzută de către transportator, cu excepția Sărbătorilor legale, și pot varia în funcție de pachet și de destinație.Dacă livrarea este întârziată sau elemente deteriorate în tranzit, vă rugăm să ne e-mail.

(5) Dacă aveți nevoie de altă metodă de transport maritim,vă rugăm să contactați cu noi,va putem oferi urmatoarele metode de livrare: DHL,EMS,UPS,TNT,FEDEX.

Feedback-ul:

A. satisfactia Clientului este foarte important pentru noi.Vă rugăm să nu lăsați feedback neutru sau negativ inainte de a ne contacta .Feedback-ul negativ nu este cel mai bun mod de a rezolva orice problemă.Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.

B. vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste fiscale suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara.

C.Vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsul.Vom răspunde la orice întrebare în termen de 24 de ore și să încerce să se asigure, înainte de a pleca feedback-ul.

Nume De Brand 4UXUGUANG
Numărul De Model RD-800

Recenzii


Jnbhrsegytrdew3 2020-08-21

ok

Fourelements408 2020-08-31

very good and fast service

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: