RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
WORKPRO 6 In1 3.6 V Grele Pistol cu Capse Reincarcabila cu Acumulator Teo Pentru Decor Casa Renovare Tapiterie, decoratiuni
sku: w4839

WORKPRO 6 In1 3.6 V Grele Pistol cu Capse Reincarcabila cu Acumulator Teo Pentru Decor Casa Renovare Tapiterie, decoratiuni

(2 Recenzii)
211.83lei 423.61lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

MECANISM DE SIGURANȚĂ & MAGEZINE FEREASTRA

* În scopul de a preveni declanșarea neintenționată, fără fir teo este echipat cu un comutator on / off și un "siguranța nas". * Cu magezine fereastră puteți determina în timp util, dacă nu sunt suficient de capse în armă.

DE ÎNALTĂ EFICIENȚĂ

*Fără fir, confortabil și eficient teo munca,stabil și puternic performanțele bateriei: 60 de runde pe minut, timp de Incarcare 2h, 1100 de fotografii, atunci când complet încărcată.

CONFORTABIL DE UTILIZAT

* Ergonomic mâner din cauciuc non-alunecare concavă model este conceput pentru a reduce durerea de mâinile tale în timp ce utilizați dispozitivul și de a crește confortul.

6 ÎN 1 GRELE BATERIE TEO

*Teo arma acumulatorul poate fi compatibile cu 6 tipuri de cuie / capse. *Acest lucru vă permite să alegeți diferite capse sau cuie în funcție de materialele de legare.

O GAMĂ LARGĂ DE APLICAȚII

Potrivit pentru decorațiuni interioare, materiale de fixare, de finisare, pentru prelucrarea lemnului, mobilier, panouri publicitare, etc. pentru utilizarea acasă.Domeniul de aplicare de livrare: baterie capsator * 1, instrucțiuni * 1, încărcător * 1.

Tip Încadrarea Pistol De Cuie
Certificare CE
Nume De Brand WORKPRO
Utilizare DIY acasă
Numărul De Model W023028AE
Origine NC(de Origine)
Sursa De Alimentare De energie electrică

Recenzii


Aydosbaev84 2021-01-10

Thank you all perfectly! Well packed,, instruction is, which firm, everything is! The seller is certainly a great fellow!!! I haven't tried it yet.

Esc Chelsea 2021-01-09

I've ordered the item with US plug. However the item is with EU plug

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: