RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
Diatomit Titularul Periuta De Dinti Absorbtia De Apa Antibacterian Blat De Baie
sku: w43595

Diatomit Titularul Periuta De Dinti Absorbtia De Apa Antibacterian Blat De Baie

(0 Recenzii)
62.70lei 92.23lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Diatomit Titularul Periuta De Dinti Absorbtia De Apa Antibacterian Blat De Baie

Descriere:

[Size] Periuta de dinti stand (aprox. Diametru 18mm x 50mm înălțime) 4 introduceți găuri, tubul de pasta de dinti sau 1 introduceți gaura pentru periuta de dinti electrica (aprox. 40mm diametru x 50mm înălțime) pot fi stocate în această poziție.Chiar și în spații sanitare în cazul în care spațiul este limitat, îngrijire orală produse pentru întreaga familie, nu sunt voluminoase, oferind un aspect curat și de coeziune impresie.

[Extrem de funcțional material natural] Material: diatomit O periuta de dinti suport din pământ de diatomee, un foarte absorbant material natural.Absorbi apa nedorite și ține-ți periuța de dinți curată.

[Antifungice, dezumidificare, purificare a aerului, dezodorizarea] Un pământ de diatomee periuta de dinti suport care rezolvă problemele de chiuvete.Acesta absoarbe umezeala de pe periuta de dinti.Nu este nevoie să vă faceți griji despre apa murdară de sub bară.Dacă ai pus umede, sapun, detergent sticla, cana, etc., acesta va fi în mod natural uscat după aproximativ 10 secunde.

[Cerere] O periuta de dinti suport, care poate stoca periute de dinti si periute interdentare împreună.Puteți stoca perii de schimb pentru periuțe de dinți electrice, tuburi de pasta de dinti, eu-în formă de lame de ras, etc. Periuta de dinti sta diatomit coaster

[Atenție] nu-l picătură dintr-un loc înalt sau supuneți la impact puternic, deoarece se poate fisura.O cantitate mică de pulbere va apărea, dar din cauza naturii materialului, acesta vine în mod natural, astfel încât nu există nici o problemă cu calitatea.

Pachetul include:

1 x Periuta de dinti Titularului

Recenzii


Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: