RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
100ml Cerneala pentru Hp Xl 123 Cartuș de Cerneală Pentru Hp Deskjet 2130 Serie de Imprimantă Cartușe Refill Cerneală
sku: w4272

100ml Cerneala pentru Hp Xl 123 Cartuș de Cerneală Pentru Hp Deskjet 2130 Serie de Imprimantă Cartușe Refill Cerneală

(0 Recenzii)
14.19lei 23.63lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

[xlmodel]-[custom]-[55440]

Modele compatibile: Canon general de cerneală

Imprimarea culoare: negru/cyan/rosu/galben

Cerneală de capacitate: 100ML/bucata

Termen de valabilitate: produsul poate fi depozitat nedeschise, la temperatura camerei, timp de 2 ani

Notă: vă Rugăm să păstrați-l la îndemâna copiilor, pentru a evita lumina directă a soarelui, și se păstrează la temperatura camerei.

Modele aplicabile: potrivit pentru HP Canon desktop imprimante inkjet

Pachetul include:

1*cerneală

Caracteristici:

1. Folosind carbon zero tehnologie, care este, de diametrul particulelor conținute în cerneală tinde la 0. În termeni de nespecialist, duza nu va fi blocat de utilizarea pe termen lung.Aceasta este cheia pentru a stabili dacă compatibil cartuș de cerneală este acceptat de tine.

2. Nu conectați, fără deteriorarea imprimantei cap, valoarea pH-ului de cerneală este similar cu cerneală original, produsul este filtrat pentru a se asigura particule de mărime uniformă, concentrația de ioni, etc., comparabil cu indicatorii de performanță de cerneală original și fundamental preveni înfundarea duzelor poate chiar deteriora capul de imprimare.

3. Bună fluență, control strict de materii prime, materiale, reactivi, apă și alte materii prime, precum și avansate echipamente de testare pentru procesul de control strict pentru a se asigura că duza nu se usuce pentru o lungă perioadă de timp, care rezultă în mare fluență de cerneală.

4. Cerneala de calitate este stabilă.Cerneala este strict controlat în ceea ce privește materiile prime, tehnologia de producție, indicatori de performanță, etc., pentru a se asigura că cerneala pot fi stocate timp de trei ani într-un program de stat la temperatura camerei, și imprimate pot fi stocate pentru o perioadă lungă de timp, iar calitatea poate fi Comparabil cu cel original de cerneală.

5. Imprimare bun efect și culori vii.Buna rezistenta la lumina, imaginea imprimată poate fi depozitat pentru mai mult timp.

6. La 100 ML de cerneală este ambalat într-un obiect ascuțit, cu gâtul de sticlă, care este mai convenabil pentru alimentare continuă de cerneală, și poate preveni cerneala să iasă la iveală atunci când adăugarea de cerneală, care este convenabil pentru tine de a adăuga cerneală și de a salva de cerneală.

7. Verde și protecția mediului: utilizarea PP sau SOLDURI compus de cauciuc, se adaugă degradabile ingrediente, care pot fi descompuse în mod natural, cu o bună aplicabilitate și flexibilitate, și de a reduce poluarea mediului.

8. De economisire a costurilor: Sub premisa de a satisface imprimare de calitate de personal și de birou obișnuit medii, alegerea noastră consumabile poate salva mai mult de 85% din costurile de imprimare cu un an.

Măsuri de precauție

1. Vă rugăm să folosiți-l cât mai curând posibil după deschiderea sticlei de cerneală cap, și să încercați să păstrați-l închis când nu este în uz.

2. Culoarea de cerneală trebuie să corespundă cu codul de culoare de pe cartușul de cerneală pentru a evita adăugarea greșit de cerneală, în caz contrar imprimată imaginea va fi distorsionată și dominanta de culoare.

3. Nu strângeți sticla de cerneală prea repede pentru a evita scurgerile de cerneală.

Notă: Auto-umplere cu cerneală economisește costurile și protejează mediul, dar cheia pentru succes de umplere cu cerneală este de a alege cerneală de înaltă calitate și să învețe să-l umple din punct de vedere științific.

Mai întâi de toate, plin cartuș de cerneală trebuie să fie intact.Dacă există o mulțime de rezistență sau de cerneală de scurgere, atunci când completează cu cerneală, cartuș de cerneală este deteriorat și nu poate fi folosit.

În al doilea rând, cantitatea de cerneală adăugat trebuie să fie moderate.Dacă cantitatea de cerneală este supraîncărcate, acesta nu numai că va provoca scurgerea cernelii, dar debordant de cerneală este foarte probabil să ude piese de mașini și provoca un scurt-circuit și deteriorarea aparatului.Dacă adăugați prea multă cerneală, ștergeți cartușele de cerneală și capul de imprimare cu o cârpă moale pentru a absorbi excesul de cerneală.

În plus, pentru a evita cartușele de cerneală de a fi expus la aer pentru o lungă perioadă de timp să se usuce și să devină blocat.O mai standardizate de abordare este de a umple cartușul de cerneală imediat după cerneală este plin, și de imprimare-l imediat după completarea cu cerneală.Dacă nu este utilizat temporar, acesta poate fi depozitat în capul de imprimare de protecție clip.Speciale de cauciuc pad poate bloca aer și pe termen Lung de umectare a duzei.Dacă cartușul de cerneală duze sunt uscate și blocat, introduceți capul de imprimare parte (excl. placa de circuit) în apă caldă timp de aproximativ 10-20 de minute pentru a se dizolva uscate colorant (vă rugăm să rețineți că circuitul trebuie să fie păstrate la loc uscat în timpul acestui proces), și apoi imprimați-a Pus capul pe câteva prosoape de hârtie moale pentru a absorbi apă reziduală și cerneala din duze.Nu ștergeți capul de imprimare este prea greu.Numărul de ori un cartuș de cerneală este plin este afectat de duză și burete de viață.

Notă: nu adăugați cerneală prea rapid pentru a evita aglomeratia.În plus, suma ar trebui să fie moderate.Dacă nivelul de cerneală este excesivă, nu numai că va provoca scurgerea cernelii, dar debordant de cerneală este foarte probabil să ude părți și afecta aspectul.Dacă adăugați prea multă cerneală, ușor umedă cartușul de cerneală și capul de imprimare cu o cârpă moale prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de cerneală.

Compatibil Marca HP
Nume De Brand CUJMH
Numărul De Model ORI2078
Origine NC(de Origine)

Recenzii


Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: