RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
2018 Nou Vehicul Auto Anvelope Auto Manometrului 0-60 psi Cadran Patrat
sku: w4015

2018 Nou Vehicul Auto Anvelope Auto Manometrului 0-60 psi Cadran Patrat

(4 Recenzii)
34.78lei 42.43lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Material: aluminiu Culoare: Negru+Galben presiunea în Anvelope este important pentru performanța vehiculului și kilometraj de gaze.Folosind UNITATEA de ecartament anvelope este cel mai bun mod de a apela la presiunea anvelopelor.Acesta are un unghi de pivotare chuck, dezaerare buton, garda de cauciuc, 2 unități de presiune( psi & kg/cm) , o fata de citit.Designul compact îl face ușor pentru a stoca, transporta și de a folosi.Funcția: UNITATE Exacte Anvelope Auto Manometrului 0-60 psi Cadran Patrat

Caracteristici: de Înaltă practicabilitatea: poate să fie de testare a presiunii în anvelope sau de a efectua de dezaerare. 2 unități de presiune( psi & kg/cm) , o fata de citit; supapa buton poate sângera de aer dorită a presiunii în anvelope Precise de design: are capacitatea de mare de precizie de măsurare de Înaltă durabilitate: este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, nu rugineste; înconjurat de un strat protector de cauciuc în cazul în care este scăzut de a Salva masina ta, salva viața ta: excesivă a presiunii în anvelope va reduce durata de viata a anvelopei și chiar provoca anvelope brust; prea joasă presiune a aerului va crește kilometraj masina si choppiness Portabilitate: acesta are o dimensiune de buzunar, vă poate aduce de peste tot de Aplicare: acesta este disponibil pentru toate tipurile de vehicule cu anvelope pneumatice, cum ar fi automobile, motociclete, biciclete,etc.Model: YD-6025 Dimensiuni: Lungime: 105 mm Diametru: 45mm Unitate de Presiune: psi și kg/cm Gama de Presiune: 0-60 Precizie: +/-2% Cantitate:1 buc Nota: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc!!!!

Pachetul include: 1 x Manometru

Tip Display ANALOG
Max Gama De Măsurare 50 - 99 PSI
Nume De Brand OOTDTY
Certificare NICI unul
Numărul De Model D19802
Origine NC(de Origine)
Diametru Cadran 1.9 Inci & Sub

Recenzii


Royguerra24 2020-11-15

In general, a fairly accurate gauge, one minus-a small dial.

Mulan1970 2021-01-14

Money to the wind. Hard

Igoholic 2021-01-07

very tiny pressure gauge. I was not expected that tiny actually, but 35 mm diam is indeed small. works fine, cross checked the pressure with a calibrated digital one and very similar values. the tip that goes on the valve rotate at 360 degres so it's really helpful. only negative point, it is so thick and the rubber around covering up to the glass that it is not all easy to read the value while maintained on the valve.

Morozova Olya87 2021-02-03

Ok!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: