RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
Onvian Montat pe Perete CD Player Sunet Surround FM Radio Bluetooth USB Disc MP3 Player Portabil de Muzică de Control de la Distanță Difuzor Stereo
sku: w3793

Onvian Montat pe Perete CD Player Sunet Surround FM Radio Bluetooth USB Disc MP3 Player Portabil de Muzică de Control de la Distanță Difuzor Stereo

(3 Recenzii)
193.49lei 322.49lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Multi-Scop & Puternic De Compatibilitate

6 în 1 funcție, acționează ca: 1. CD Player Portabil; 2. Radio FM; 3. Bluetooth Difuzoare HiFi; 4. Start Mini Boombox; 5. Unitate Flash USB Player; 6.Micro SD.Suport CD, CD-R, CD-RW, MP3, WMA, joaca tot felul de Cd-uri fără bătăi de cap, construit în Bluetooth și 3,5 mm Aux in/out și Jack pentru căști, 1 port USB, suporta flash USB.

Design Creativ

Design clasic de putere tragerea comutatorului, unul joacă tot mai multe funcții de control de la distanță.Ușor de montat pe perete și mai ușor pentru a sta pe birou cu atașat talentat birou standuri.A face un ornament pe perete și de a face casa ta mai elegant și artistic. (NOTĂ: Acest CD-player nu are Capacul din Față. )

Pachet

1 x CD Player Portabil, 1 x Adaptor USB, 1 x Telecomanda , 1 x Perete-montat kit, 1 x Perete montat pe farfurie, 1 x suport pentru Birou, 1 x 3.5 mm tată-tată cablu audio jack, 1 x Manual de Utilizare.Vă rugăm să Rețineți: Izolator trebuie să fie luate înainte de a utiliza telecomanda

Multi-Funcție

1. SUPORT MAI MULTE FORMAT: CD/CD-R/CD-RW/MP3/WMA. 2. BUILT-IN BLUETOOTH: se conecteaza cu Bluetooth-activat dispozitive, cum ar fi Mobil/Tableta. 3. AUX conexiuni și 3. 5mm mufa de intrare Audio potrivit pentru toate dispozitive acustice. 4. MULTI-FUNCȚIA de CONTROL de la DISTANȚĂ de sprijin 5M distanta.NOTĂ: Acest CD-player nu este cu un transmițător Bluetooth funcția și nu pot conecta alte Bluetooth difuzor/căști prin Bluetooth.

Cadoul Perfect

Cadouri pentru copii, bătrâni și prietenii etc. Potrivit pentru învățarea limbilor străine, educație prenatală/prenatală de formare, de educație timpurie, FM, CD/USB/MP3 player de muzică și de acasă sau de cafea decorarea casei.

difuzor Da
Dimensiuni (WxHxD) 18.9*18.9*3.7 cm
Plug Type UE Plug
Certificare CE
Tip De Interfață USB
Tip Portabil
Redare Formate CD, CD-R, CD-RW, MP3, WMA
Origine NC(de Origine)
Pachet Da
Control De La Distanță Da
Numărul De Model cd player
Nume De Brand onvian

Recenzii


Papichu763 2021-01-25

Заказ пришёл за 20 дней. Все супер !!! Спасибо

A N D R E Y Z 2021-02-09

Все хорошо, только заказывал розетку Евро, а прислали для США

Sinko 06 2021-01-30

Excellent player, I did not count on regular speakers, but surprisingly they play normally!!!! The seller is excellent, very quickly sent.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: