RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
De Înaltă Calitate De Brand De Dimensiuni Mari Pantofi Casual Barbati De Afaceri De Moda Barbati Pantofi Casual Vânzare Fierbinte Respirabil Albastru Casual Barbati Pantofi Negru
sku: w37528

De Înaltă Calitate De Brand De Dimensiuni Mari Pantofi Casual Barbati De Afaceri De Moda Barbati Pantofi Casual Vânzare Fierbinte Respirabil Albastru Casual Barbati Pantofi Negru

(0 Recenzii)
119.69lei 184.14lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Dimensiunea standard de pantofi nu este European, dimensiune standard, și diferit de dimensiuni Europene.Dimensiunea marcate pe pantofi nu este o dimensiune Europeană.

Vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de lungimea piciorului (de la călcâi până-n picioare ). (Nu alege dimensiunea în funcție de țara dumneavoastră de obicei de dimensiune )

Cumpărătorii ar trebui să citiți cu atenție următoarele măsuri de precauție.

Măsuri de precauție Dimensiunea standard de pantofi nu este European, dimensiune standard, și diferit de dimensiuni Europene.Dimensiunea marcate pe pantofi este un Chinez dimensiune și nu va fi marcat cu o dimensiune Europeană.Vă rugăm să citiți China dimensiune și dimensiunea Europeană pe pagina de detalii cu atenție, vă Rugăm să distingă între China dimensiune și dimensiunea Europeană.Vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de lungimea piciorului (de la călcâi până-n picioare).Vă rugăm să nu alegeți dimensiunea bazat pe dimensiunea regulat în țara/regiunea dumneavoastră.Diferite țări au diferite dimensiuni standarde.Dacă piciorul este mai mare sau mai gros, vă rugăm să alegeți O mărime mai mare.În scopul de a alege dimensiunea cea mai potrivită pentru tine,cel mai bun mod este să-mi spui piciorul lungime,și apoi m-am alege dimensiunea pentru tine! (puteți adăuga, de asemenea, notele explicative la comanda, spune-mi piciorul lungime ) De exemplu, Dimensiunea 9.5(27cm). 27CM înseamnă lungime picior numai.Lungime picior ≠ branț lungime ≠ talpa lungime.

Dimensiunea standard de pantofi nu este European, dimensiune standard, și diferit de dimensiuni Europene.Vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de lungimea piciorului (de la călcâi până-n picioare ). (Nu alege dimensiunea în funcție de țara dumneavoastră de obicei de dimensiune )

Materiale De Captuseala Piele artificiala
Numele Departamentului Adult
Sezon Primavara/Toamna
Nume De Brand Spindrift
Tip De Închidere Dantelă-Up
Model Tip Solid
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Material De Talpa Cauciuc
Element De Moda De cusut
Branț Material EVA
Ocazie Casual
Material De Sus Piele artificiala
Tip De Element pantofi casual
Caracteristică Hard-Purtarea
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 5061
Pantofi Tip De bază

Recenzii


Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: