RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
MINI Huepar 2 Linii Laser Verde Nivel de Auto Nivelare Cruce Linie Laser portabil Verde cu Laser de Nivel transport Gratuit Huepar Brand 9211G
sku: w3567

MINI Huepar 2 Linii Laser Verde Nivel de Auto Nivelare Cruce Linie Laser portabil Verde cu Laser de Nivel transport Gratuit Huepar Brand 9211G

(1 Recenzii)
246.06lei 502.16lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

● 2-ÎN-1 INSTRUMENT: Pune două verde grinzi cu o combinație de sus și în jos de puncte de la podea la tavan, unghi extins poate ajunge la 180 de grade.Huepar 9211G combină toate caracteristicile de 9011G plus două puncte.

● DOUĂ MODURI: auto-nivelare funcție care vă oferă exacte marchează aproape instantaneu.Modul Manual efectua sarcini layout cu orice unghi doriți. (Nu se poate trece din linii orizontale și verticale la plumb puncte).

● CORECTE: 9211G are 25 de metri interior gama, și oferă o linie transversală precizie de ±3 mm la 10 metri, până fascicul precizie de ±2mm la 10 metri și în jos fascicul precizie de ±3 mm la 10 metri.

● ACCIDENTAT: dovada de praf, rezistent la apa, socuri, temperatura de lucru -10 ~ 50. Acest instrument versatil poate ajuta cu orice, de la plafon acustic sau uși și ferestre instalatii pentru tapet, gips carton si placi de locuri de muncă.

● KIT-ul INCLUDE:-lider în Industrie Garantie de 2 Ani, 1* Huepar 9211G nivel cu laser, 1* 360 de grade de rotație de bază, 1* husă, 1* placă-țintă, de 2* baterii AA si 1* limba engleză manual de utilizare.

La Huepar echipa noastră profesională de ingineri și designeri și-au asumat angajamentul de a dezvolta o mare cost-eficiente, de aceeași calitate ca faimosul brand, dar un preț bun pe amazon cumpărători.

Distanța pe care un laser este vizibil cu ochiul depinde de culoarea sau lungimea de undă a fasciculului laser.

Acest lucru are de-a face cu fiziologia ochiului uman – verde apare mai strălucitoare decât roșu.

În funcție de lumina ambientală condiție, prin urmare, lasere verzi sunt de multe ori mult mai vizibile decât cele roșii.

Acest lucru permite aplicațiilor pe întuneric motive, pe distanțe lungi și foarte luminoase condiții de lumină ambiantă.

Precizie înaltă calitate, inginerie de la Osram în Germania.SPECIFICATII: Clasa Laser: Clasa 2 (IEC/EN60825-1/2014), puterea de ieșire A instrumentului este un laser produs laser din clasa 2 conform IEC/EN60825-1/2007. Este permisă de a utiliza unitatea, fără alte măsuri de siguranță.Protecția ochilor este în mod normal asigurat de aversiune răspunsuri și clipi refl ex.

Laser instrument este marcat cu clasa 2 etichete de avertizare.

CONȚINUTUL PACHETULUI: 1 X Huepar 9211R/ 9211G nivel cu Laser 1 X 360 de Grade de Rotație de Bază

1 X Manual de limba engleză

Certificare CE
Lungime de undă 510nm
Numărul De Model 9211G
Modelul De Măsurare 2 Linii
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Makaad
Dimensiune 76*66*76mm
Tip Vertical Si Orizontal Lasere
Precizie +-3mm/10m

Recenzii


Cfifwww000 2021-01-12

I didn't. Got there in almost two months. Everything, as in the description: a bag, a tripod, a magnetic bracket, a ruler and a level itself. All modes work simultaneously, nothing switches. Two points: upper and lower back. In general, all necessary for me, there are functions. Within the apartment the laser is clear and bright. Got for 3500₽ ±. Sold I can recommend.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: