RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
Hanskonner hag918cp mașină de șlefuit
sku: w31145

Hanskonner hag918cp mașină de șlefuit

(0 Recenzii)
431.26lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Un nivel profesional instrument cu o mare putere și de control al calității este potrivit pentru aplicarea pe scară largă.

Electronic Power Manager-complet de control electronic al motorului cu constantă electronice asigură o pornire lină, RPM reglare și întreținere de RPM, indiferent de sarcină.

Sistemul de presetare viteza de rotație "setpointvelocity" oferă atât cererea de diverse atașamente și promovează atent de prelucrare a materialelor.

Combinația dintre cuplul necesar, prestabilite de viteza de rotație și de prezența constantă electronică vă permite să facă lustruirea suprafețelor de înaltă calitate, inclusiv acoperiri de vopsea de mașini și ochelari de faruri.

D-mâner în formă oferă o prindere confortabilă și facilitează munca.

Internă optimizat aerodinamic circuit și îmbunătățit de protecție anti-praf "dustprotect" tot motorul de la supraîncălzire și extinde durata de viață sale de serviciu.

Dublu bobinaj de lăcuire și blindate rotor cu aramid fir "aramidreinforcement" crește resursa de motor electric.

Fix pe cheie îl face mai ușor de a lucra în mod continuu.

Din aliaj de oțel călit unelte au o rezistență excelentă la sarcini mecanice.

Reductor cu o sosozubym prinde "invoutehelicalgear" are un nivel de zgomot redus.

Perfect echilibrat mecanisme și rulmenții de la cei mai importanti producatori mondiali elimina vibrații de unități de lucru și de a îmbunătăți performanța și de a îmbunătăți calitatea muncii.

Acces usor la perii "quickchange" servește pentru înlocuirea ușoară, fără demontarea de caz.

Acces rapid la periile oferă posibilitatea de a le înlocui în mod independent.

"Adhesivesupport"-o placa suport cu un acces de lustruire tampoane Velcro Velcro asigura o schimbare rapida de elementele de lucru.

Instrument gratuit de blocare a axului asigură rapid și ușor de instalare de completare snap-in.

Timp rezistente la Frig, nu спутывающийся de cauciuc cablu "4VelcroRubber, păstrând elasticitatea în condiții de temperatură scăzută, zonă de lucru de până la 8 m sau de 50 м2. Sistemul de depozitare cu utilizarea de un "Velcro" curea asigură confortul de fixare și de economisire a cablului.

Ergonomic corpul este fabricat cu utilizarea de nailon, rezistent la șoc și la temperaturi scăzute este echipat cu un spate maner alungit cu un cauciuc anti-alunecare introduce.Producător Hanskonner Articol Nr.HAG918CP YouTube 1 Https://www.youtube.com/embed/ UQlzv8quvvc Instrument în greutate fără ambalaj și accesorii 3,2 tensiune de alimentare (V) 220 Motor de control al vitezei Da Dimensiuni in ambalaj (mm) 420*190*110 putere Maxima (W) 400 Timp de Viață de Garanție de 60 de luni.Beneficiile de cod Velcro sistem de blocare pentru cablu de alimentare de cauciuc rezistent la îngheț cablu poate rezista la temperaturi scăzute și are o durată de viață mai lungă datorită utilizării de materiale de înaltă calitate, care sunt rezistente la repetate de stres.Lungime cablu 4 m-zona de lucru de până la 50 de metri patrati.Metri constantă electronică vă permite să mențină o cifră de afaceri de 500 la 3000 pe minut, chiar și sub sarcină, care oferă de înaltă performanță în combinație cu înaltă calitate din cauza exactă conformitate cu tratament de suprafață modul.Viteza de rotație de la 500 rpm, în combinație cu menținerea rpm sub sarcină vă permite să efectuați munca la lustruirea stratului de vopsea si faruri de masini D-în formă oferă o prindere confortabilă.Viteza de ajustare vă permite să lucrați cu diferite tipuri de duze și manipula o gamă largă de materiale.Dublu lăcuire protejează rotorul și motorul de stator, rotor de rezervare este, de asemenea, armat cu aramid fir, care crește în continuare a resurselor de electro instrument Unic diametru (mm) 180 Soft start Da Menținerea rpm sub sarcină Da Greutate 3.95 kg

Video

Hanskonner hag918cp video mașină de șlefuit

Nume De Brand Hanskonner
Greutate 3.95

Recenzii


Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: