RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
Bronz Automată Ceas pentru Bărbați cuarț Ceas Steampunk Vintage din Piele Transparentă Mens Ceasuri Ceas Dropship
sku: w2995

Bronz Automată Ceas pentru Bărbați cuarț Ceas Steampunk Vintage din Piele Transparentă Mens Ceasuri Ceas Dropship

(2 Recenzii)
88.45lei 1 105.64lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

MECANICE CEAS DE EPOCĂ

Scheletul Automat Mechanical Ceas Barbati Bronz Steampunk Watch Mens Transparent Retro din Piele Ceasuri de Epocă Ceas montre homme

NU BATERII NECESARE: Acest ceas este Automat de auto-lichidare mișcare mecanică, acesta este alimentat de mișcare a purtătorului de încheietura mâinii.Pentru prima dată, purta coroana trebuie să fie rotit sensul acelor de ceasornic aproximativ 15-20 rotații complete.Dacă ceasul nu este purtat timp de 8 sau mai multe ore pe zi, se va lucra mai lent decât de obicei sau chiar opri pentru scurt timp.CEAS SKELETON: cu schelet formați cu expoziție caz în spate, care este auto-lichidare cu mișcare de braț, sau poate fi rana de coroana pentru a furniza energie.TRANSPARENT CEAS: Gravate, vezi-prin complicate decupaj formați și expoziție de caz-spate vă permite să urmăriți de pe încheietura mâinii ca mecanism interior marchează trecerea timpului EPOCĂ DISIGN: Bronz placat cu ion caz de metal și gol vintage bronz cadran Cu cifre arabe.OCAZII:ceasul este potrivit pentru orice ocazie (casual, de afaceri, petrecere în aer liber, activități de interior sau de zi cu zi ).

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

Reglarea timp

1 Trageți crwon la poziția 2 2 Rotiți coroana și asigurați-vă că mâinile sunt de mers pe jos în direcția acelor de ceasornic.Se opresc atunci când se ajunge la ora actuală.Se opresc atunci când se ajunge la ora actuală. 3 Împingeți coroana înapoi la locul inițial.

Memento de Ceas Mecanic :

- Trebuie să-l poarte mai mult de 8 ore pentru a se asigura că funcționează bine ca primăvara tărăgănat în sine, prin mișcarea de arems. - Vă rugăm să lichideze ceas înainte de fiecare utilizare - vă Rugăm să vânt ceas mecanic cu surub coroana în sensul acelor de ceasornic for15 la 20 de rotații complete .peste 20 de poate face rău pentru ceas mecanic.

Dropshipping

1 Ne promite acest produs nu va alerga afară de stoc. 2 noi nu va include orice factură sau de promovare în interiorul pachetului. 3 promitem tot pachetul pot fi urmărite.

PLATA

1. Acceptam Toate Metodele De Plată De Mai Sus.Contactați-Ne Dacă Aveți Orice Întrebare, Atunci Când Veți Plăti. 2. Pentru Comanda Mare Va Fi Oferit Discount Suplimentar De A Ne Contacta. 3. Face Plata În Termen De 24 De Ore.

TRANSPORT MARITIM ȘI DE LIVRARE

1.Mai Sus, Data De Livrare Este Numai Pentru Referință, Uneori, Va Fi Amânată De Sărbători, Festivaluri, Vreme Rea, Vamale, Etc. 2. Post Air Mail Pentru Țările Est-Europene, Sud-Americane Țări Poate Dura Mai Mult De 60 De Zile.

SE ÎNTOARCE ȘI RESTITUIRI

FEEDBACK-ul

Dacă sunteți nemulțumit de orice aspect al serviciului nostru.pls contactati-ne în primul rând,astfel încât să putem încerca pentru a rezolva problema.Sper că vă place produsele noastre,și așteptăm cu nerăbdare să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare din nou pe www.comunapopesti-bh.ro!

1.Ne Puteti Contacta Prin Mesaj lăsat Pe www.comunapopesti-bh.ro,sau e-Mail, 2.Vom Răspunde La E-Mailurile În Termen De 24 De Ore În Zile Lucrătoare Și De 36 De Ore În Timpul Week-End.Vă Mulțumesc!

ceas automatic automat mechanical ceas, mecanism de ceas
Caracteristică mâinile luminos
Formati Fereastra Material Tip Sticla
Ceasuri Barbati montre homme, reloj hombre, horloges mannen
Incuietoare Tip Catarama
Mișcarea Automată Automatic(Fara Baterie)
culoare Placare cu bronz
Trupa Lungime 24cm
Nume De Brand SHENHUA
Cazul Formei RUNDA
Cutii & Cazuri Material Hârtie
Adâncime De Rezistență La Apă Nu rezistent la apa
Funcția Ceas Skeleton, Transparent, Luminos Mâini
Carcasa Din Material ALIAJ
Caz Grosime 13mm
Uita-Te La Stil Steampunk Ceas, Ceas Vintage, Ceas Retro
Diametru Cadran 42mm
Stil Antic
Pentru Suport Cu Ridicata Și Cu Amănuntul & Dropshipping
Trupa Tip De Material Piele
ceas Ceas Mecanic, Ceas Automatic
Lățime De Bandă 22mm
starea 100% De Brand Nou Original
Numărul De Model Automat Mechanical Ceas Barbati P368
Ocazie Birou, Petrecere, Sport, Afaceri, Viață De Zi Cu Zi
Origine NC(de Origine)
Cu Numărul De Urmărire Da
locul de origine Guangdong, China
Tip De Element Ceasuri De Mana Mecanice

Recenzii


Prince Bobby009 2020-11-01

Conforms to

Cgper999 2020-10-02

Fast shipping, recommended

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: