RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
2.4 mm grosime din otel inoxidabil body piercing bijuterii inel de segment biberon piercing inele piercing bijuterii stianless inel de oțel
sku: w225769

2.4 mm grosime din otel inoxidabil body piercing bijuterii inel de segment biberon piercing inele piercing bijuterii stianless inel de oțel

(2 Recenzii)
32.20lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Piercing segment inele sunt realizate de către 316L din oțel inoxidabil,este gradul ridicat de material soluție pentru persoanele care suferă de nichel sensibilitate.Toate sunt realizate manual si o calitate excelenta, cu un anti tarnish terminat de Lustruit.Posibil să aveți nevoie pentru a utiliza inelul de deschidere clește pentru a se potrivi acest inel sau să cumpere de la magazinul nostru.

Suntem o fabrica de oțel inoxidabil și titan bijuterii,mai mult de 95% elementele de pe a vinde produse de sinele nostru plantă,dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi satisfacție de 100%.

Dacă sunt probleme cu inel de deschidere vă rugăm să vizitați "instrumente piercing" în magazin și să cumpere o deschide cleste.

Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră!

Metale De Tip Din Oțel Inoxidabil
Inel De Grosime 2.4 mm
Fine sau de Moda Moda
deschide instrumentul Prin deschiderea clește
Bijuterii Tip Biberon
Din Oțel Inoxidabil Tip 316L din Oțel Inoxidabil
Diametru Interior 10/13mm
SUPRAFATA lustruit strălucitor
Forma\model RUNDA
Nume De Brand ACECHANNEL
Numărul De Model rss
Tip De Element bijuterii
Stil Trendy
Material Metal

Recenzii


Smoochiekam1 2020-09-27

ok

Leonilla K 2020-10-31

The size is totally different. Written 11mm., sent 9,5mm. But the goods are quality, for this I leave myself. If there is 11mm, then ready to make another order. But how do you know that? Shipping fast.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: