RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
0-55MHz DDS Generator de Semnal de Frecvență Radio Trupa Val Pentru HAM Radio Module de Emisie-recepție pe unde Scurte 12V DC pentru AGC Potențiometru
sku: w22524

0-55MHz DDS Generator de Semnal de Frecvență Radio Trupa Val Pentru HAM Radio Module de Emisie-recepție pe unde Scurte 12V DC pentru AGC Potențiometru

(1 Recenzii)
165.71lei 188.29lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

0-55MHz DDS Generator de Semnal de Frecvență Radio Trupa Val Pentru HAM Radio Module de Emisie-recepție pe unde Scurte 12V

Produs finit, DDS, digital frecvența de intrare directă, cu volumul potențiometru potențiometru, câștigul amplificatorului de bandă potențiometru, AGC potențiometru, S - a DUS afișare tabel, un val în picioare - LED-uri pentru afișarea tabelului

1: 12 v intrare

2: 12 v ieșire

3: în Picioare val de putere în detectarea semnalului.Un numitor comun

4: câștig de control Manual

5: lățime de Bandă de putere regulament, cu totul

6: Volum

7: corespunzătoare placa de baza microfoane corn PPT și CW

8: placa De baza, modul de control și trupa

9: DDS test de alimentare, nu de sudare

Utilizare depanare setări

6, buton extern de cabluri metode:

În Fig KB-2 și KB-1 este o cheie externă interfață, care este prima etapă din stânga respectiv interfață comună pin, care au fost co-faza patru picioare, funcțiile lor, cum ar fi KB-1: 1 -2 conectat pentru a finaliza lucrările de control modul de comutare funcții, cum ar fi KB-1: 1-4 este conectat pentru a permite ajustarea pas cu pas.

ENC imaginea de mai sus codificare a comuta picioare, care, în opinia comutatorul de contact pin 2 KB-2, iar desenul de B, atunci KB-2 Pin 3, desenul C a continuat pe KB-2 1 picior.

7, privind modul de lucru și trupa funcția de control

Din cauza capacității limitate de microcontroler, în sine, unitate, sau extern, - releu tensiune de operare este diferit, nu conduce direct un releu, șoferii trebuie să-și modul de lucru și de operare trupa are nevoie de o unitate externă de circuit, un anumit circuit se poate referi la alte materiale.

8, LCD cu lumina de fundal de conectare

Luând în considerare numărul de persoane care pot folosi propria lor de configurare, display LCD, iluminare LED poate fi, deoarece de polaritate diferită, astfel încât PCB, 15 și 16 picioare sunt vacante, și vă rog pe toți să vă conectați ecranul LCD în funcție de polaritatea folosit.

Acesta oferă LCD iluminare din spate conexiune, 16 picioare de la pământ, de 15 metri în seria 51 ohm rezistor conectat la + 5V de alimentare este ca, dacă doriți să păstrați pe fundal, puteți lua un comutator la + 5V de control.

fficeffice "/>

Doi, DDS depanare

DDS cip de control PIC16F628A-1 și PIC16F628A-2 a scris VER4.06 program, după tot ce instalarea este completă, acces de alimentare de 5V, 10K potentiometru pentru a regla contrastul, puteți vedea pe ecran, în condiții normale de caracter, dacă nu normală, măsurați tensiunea de operare de la microcontroler și secțiunea de afișare.Setul de tensiune protecție la polaritate, astfel încât acesta nu se va întâmpla pentru a arde caz că voi muri.

Dacă ecranul LCD poate afișa caractere, vă rugăm să încercați să facă schimb de PIC16F628A, pentru că cele două programe sunt diferite chips-uri, urmați numărul meu marcate pe componenta de instalare.

Trei, DDS cheie instrucțiunile și pașii de mai jos:

1, o cheie de interfață descriere:

ENC codificare a comuta cabluri picioare

MEM modul de stocare, de conversie

VFO VFO UN convertit la VFO B, sau de către un VFO B a comuta la VFO A.

Conversie SSB modul de operare, USB, LSB SUNT CW ciclu de conversie.

RIT ajusta frecvența de recepție.

PAS pas butoanele de reglare.

CAL funcția de butonul de setare.

În care KB-1 și KB-2 are un comun de pin, dar nu la sol, vă rugăm să acorde o atenție atunci când instalarea.

3. Țineți apăsată tasta CAL buton, putere de boot în setările inițiale interfață, și eliberați CAL buton.

O: PERMITE 6XREFCLE: Set cip modul de ceas, pentru a regla frecvența de codare setările de comutare, AD9851 set de 6 octave, AD9850 setat la 1 octavă, apăsați CAL pentru a intra în următorul articol.

B: DDS-SISTEM-CLK: cip frecvența de operare este setat, pentru a regla codificare comutator pentru a schimba valoarea, cu PAS cheie de ajustare pas, AD9851 set de 6 valoarea multiplicatorului de active Zhong, AD9850 set reale de ieșire a sursei Restructureze valoarea, apăsați CAL pentru a intra în următorul articol.

C: MIN_RX_DDS_FREQ: minime de operare setare de frecvențe, pentru a regla întrerupător codificare pentru a modifica valoarea, cu PAS cheie de ajustare pas ar trebui să fie mai mare decât frecvența intermediară valoarea, apăsați CAL pentru a intra în următorul articol.

D: MAX_RX_DDS_FREQ: frecvență maximă de funcționare setare, pentru a regla întrerupător codificare pentru a modifica valoarea, cu PAS cheie de ajustare pas, ar trebui să fie setat la 60MHZ sau mai puțin poate fi, apăsați scurt CAL pentru a intra în următorul articol.

E: SSB_OFFSET: SSB modul de echipare, pentru a regla codificare comutator pentru a schimba valoarea, cu PAS cheie pas de reglare, apăsați CAL pentru a intra în următorul articol.

F: CW_OFFSET: CW modul de operare pentru a regla și ajusta codificare comutator pentru a schimba valoarea, cu PAS cheie pas de reglare, apăsați CAL pentru a intra în următorul articol.

G: OFFSET_FREQ: MF setare, ca set de 9MHZ sau 10.7 MHZ, reglați comutatorul de codare pentru a modifica valoarea, cu PAS cheie pas de reglare, apăsați CAL pentru a intra în următorul articol.

H: de MULTIPLICARE: multiplicator setare ar trebui să fie setat la 1, apăsați CAL pentru a intra în următorul articol.

Eu: afișajul vă solicită SALVA, salva în mod automat conținutul de mai sus temple și a reveni la funcționarea normală.

Alte note:

1, DDS SISTEM CLK poate fi măsurată prin frecvența după 30MHZ cristal activ, valoarea măsurată se înmulțește cu 6, valoarea calculată este setat aici, dacă utilizați AD9851, stabilit inițial la 180 de milioane de euro pe linie.

Nume De Brand Dmyond
Origine NC(de Origine)
Dimensiunea De Afișare 3.0 - 4.9 Cm
DIY Consumabile ELECTRICE
Numărul De Model 0-55MHz AD9850 Modulul DDS Generator de Semnal

Recenzii


Sokoll93 2020-11-20

Synthesizer worker. Quartz 25 MHz, frequency 100 kHz to 56 MHz. The work of the synthesizer is satisfied.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: