RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
Microfon Suport Trepied Boom Model de Podea Reglabil pe Înălțime Greutate de Lumină Grele Pliabil cu 2 Mic Clip Titularii
sku: w220477

Microfon Suport Trepied Boom Model de Podea Reglabil pe Înălțime Greutate de Lumină Grele Pliabil cu 2 Mic Clip Titularii

(0 Recenzii)
101.72lei 158.94lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Caracteristici:

Fabricat de înaltă calitate îngroșat de carbon tija de otel, ABS eco-friendly și anti-alunecare de picioare de cauciuc, cu trepied design, durabil și stabil pentru mult timp de utilizare oriunde.

Există două microfon clip titularii separat pe principalele rod și bara transversală, unul pentru instrumentul dvs. si unul pentru vocea ta pentru a face performanta mult mai ușor.

Design versatil falduri plat pentru a folosi drept stand de microfon pentru un singur canto sau vorbire și sunt reglabile pe înălțime de 75-132cm pentru diferite persoane.

Lungimea de bare transversale este de până la 72cm / 28.3 și pot fi ajustate de 360°.Și vine cu două clip-on suporturi de cablu, convenabil de a păstra cablurile în ordine.

Cu outlook elegant, potrivit pentru înregistrare de studio, trupa practica, scoala de muzica programe, coruri bisericești, discursuri, etapă/ spectacole de stradă, și muzică live.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Material: Metal si ABS si Cauciuc

Principalul Rod Mini.Inaltime: 75cm / 29.5 inch

Principalul Rod Max.Înălțime: 132cm / 51.9 inch

Bara transversală Lungime: 72cm / 28.3 inch

Trepied Diametru: 30cm / 11.8 inch

Element Greutate: 1160g / 40.9 oz

Pachetul Dimensiune: 76 * 10 * 8 cm / 29.9 * 3.9 * 3.1 inch

Greutate pachet: 1337g / 47.1 în

Lista De Ambalare:

1 * Microfon Stand

2 * Mic Clip Titularii

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Microfonul
Certificare NICI unul

Recenzii


Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: