RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
Iluminat Lupa 80x / 100x / 150x Lupă lupă cu Scala de Citire reticul 0,02 mm Mâner Microscop de Buzunar
sku: w2019

Iluminat Lupa 80x / 100x / 150x Lupă lupă cu Scala de Citire reticul 0,02 mm Mâner Microscop de Buzunar

(0 Recenzii)
57.59lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Utilizare:

Pentru financiar, fiscalitate, filatelică, și industriile electronice pentru a observa bancnote, bilete, servicii poștale, în valută, carduri de hârtie și activități de tipărire de desfacere.Precisă și rapidă de identificare a bancnotelor contrafăcute, cu rezoluție înaltă.

Pentru industria de bijuterii, structura internă a gem pot fi observate, aranjamentul molecular din secțiunea transversală, și analiza și identificarea de minereu de exemplare și relicve culturale.

Pentru industria de imprimare, acesta poate fi utilizat pentru finisarea ediții, corecții de culoare, și dot inspecții.Acesta poate fi folosit pentru a măsura numărul de ecran ochiuri, dot dimensiuni, suprapunere de eroare, etc. cu precizie.

Folosit în industria textilă pentru a observa și analiza pânză de fibre și urzeală și bătătură densități.

Pentru industria electronică, urme și calitatea de cupru și platină bord urme pe plăcile cu circuite imprimate pot fi observate.

Folosit pentru observarea de bacterii și insecte în agricultură, silvicultură, produse alimentare, și alte sectoare.Poate fi de asemenea utilizat pentru animale și specii de plante, departamentul de securitate publică de identificare și analiză de exponate.Experimente științifice și așa mai departe.

Notă: Toate descrierile funcționale și parametrii acestui produs sunt calculate manual, aceasta poate provoca erori.Numai pentru referință, vă rugăm să consultați elementele reale primite.Vă rugăm să acorde o atenție la aceste cuvinte inainte de a cumpara.

Caracteristici:

1. Concentrându-se, și vine cu sursa de lumina iluminare teren de vedere, utilizarea sa nu este limitată de lumină ambientală.

2. Cu scară, pot citi cu exactitate dimensiunea reală a obiectelor mici.

3. Când microscop este aliniat cu obiect de observat atunci când focalizarea este clar, 1 celulă de pe microscop scara este egală cu dimensiunea reală de 0,02 mm, 0-0.1 este egal cu dimensiunea reală de 0,2 mm, valoarea minimă este de 0,02 mm, iar intervalul maxim este de 1,6 mm.

4. Există trei tipuri pot fi alege, care de mărire este 80X, 100X și 150X, observația este clară și precisă.Vă rugăm să selectați modelul corespunzător în funcție de nevoile dumneavoastră.

Certificare CE
Sursa De Lumina Lumina LED-uri
Dimensiune 140*50*22mm
Origine NC(de Origine)
Material ABS & lentile Acrilice
Lupă Multipli 80X, 100X, 150X
Stil handheld
Nume De Brand JVLAB
Cu Lumina Sau Nu Da
Greutate Netă 60G
Lumina LED-uri 1BUC
Numărul De Model 80X, 100X, 150X

Recenzii


Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: