RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
3D Masina de Volan Coperta Moale, din Piele Artificiala Panglica Pentru Volan Auto Accesorii de cusut de Mână de Direcție Folie de 38cm
sku: w1988

3D Masina de Volan Coperta Moale, din Piele Artificiala Panglica Pentru Volan Auto Accesorii de cusut de Mână de Direcție Folie de 38cm

(5 Recenzii)
39.80lei 60.31lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Acest prompt "Produsul nu este compatibil cu masina ta" apare atunci când faceți cumpărături vă Rugăm să ignorați acest mesaj, pentru că produsele noastre sunt universale (camioane, autobuze, Rulote nu poate fi utilizat).Produsele noastre sunt potrivite pentru aproape toate Sedan, 97% vehicule comerciale, 95% Suv-uri, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra.Dacă sunteți încă nu sunt sigur, este recomandat să măsurați diametrul (diametru exterior) de masina ta volan.Produsele noastre sunt potrivite pentru standard de direcție roți cu un diametru de 38 cm(15 inch) .

Vă rugăm să rețineți: Acest capac NU este piele naturala.Acesta este fabricat din piele artificiala.Caracteristica cea mai distinctivă a capacului este Moale și elastic.Pachetul include : 1 x capac volan 1 x ac de cusut 1 x ață de cusut

Există mai multe culori, indiferent de ce culoare ești în interior auto, puteți găsi o culoare potrivita

Elementul poate proteja volan nou, sau să acopere volan original, care a fost purtat, oferind o cu totul altă perspectivă pentru interior de masina ta.

Ea are o foarte mare elasticitate și poate fi ușor de instalat și cusute

Design de piele de Căprioară material de pe suprafața de contact pe coperta si volanul se potrivesc îndeaproape.Deci are un bun efect anti-alunecare.

Este posibil să simți la volan deveni fierbinte sau rece, în condiții meteo extreme.Disconfortul poate fi eliberat într-o anumită măsură, cu ajutorul capacului.

Diferite volan acoperă poate afișa caracteristici individuale, pentru că de bună efecte decorative.

PLATA:

1. Acceptam plata prin Card de Credit, Transfer Bancar și alte plăți care AE sprijină. 2. Vă rugăm să enumerați cerințele dumneavoastră speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) atunci când plasarea comenzii, sau lăsați un mesaj pentru noi.

LIVRARE:

1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Vă rugăm să lăsați-ne un număr de telefon disponibil.Este necesar de Poștă din China, atunci când completarea de transport!! 2. În mod normal, ne va elibera NAVA pachetul prin intermediul vânzătorului metode de transport.Vă rugăm să ne contactați dacă doriți pentru a navei de transport maritim altele modele, cum ar fi DHL, UPS, FedEx, EMS, etc. atunci când plasarea comenzii.

TIMP DE LIVRARE:

Toate elementele vor fi livrate în termen de 3-5 afaceri days.By par Avion: 15-20 de zile în ASIA, Europa, America de Nord Prin DHL, UPS, FedEx: 3-5 zile lucrătoare pentru cele mai multe dintre țări

LIVRARE SI GARANTIE:

1. Vom verifica element cu atenție înainte de expediere. 2. Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați.Vă vom trimite unul nou sau banii inapoi de indata ce vom primi returnat.

FEEDBACK-ul:

Dacă aveți o plăcută experiență de cumpărare în magazinul nostru, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv pentru produsele și serviciile noastre cu rating de 5 stele.

Numele Masina capac volan
Aplicabile Model Universal
Proprietatile materialului Moale si rezistent la uzura
Articol Diametru 38cm
Tip De Element Roți De Direcție & Volan Hub-Uri
Lățime Produs 10.3cm
Tip De Material Micro-Fibre Piele
Articol Greutate 0.12kg
Dimensiune M(37-38cm)
Extern De Certificare De Testare ISO9001
Înălțime Element 0.15cm
model Model de val
Caracteristici Speciale Universal
Material Micro-Fibre Piele
Metoda de instalare Manual de instalare
Numele Modelului BK028-3-01
Se aplică sezon patru anotimpuri general
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand O MASINA SHI
Element De Lungime 103cm

Recenzii


Alla Demina 2020-10-21

Came quickly, the quality is very good, the seller recommend

Lenakhavkina 2020-12-03

The seller sent the goods quickly. The goods came in 12 days. Description exact, two needles, two threads.

Dashani90 2020-10-15

Beautiful Noo pancake is not leather it

Sahitha Duvvuru 2020-10-23

As described. Nice seller thanks for cute gifts (card)

Agustina CarP 2021-01-13

Fast shipping thank you

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: