RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
TOVIA 710W Jig a Văzut Viteză Variabilă Puzzle Electric Orbital Stabilirea cu Metal Ghid pentru prelucrarea Lemnului Putere Jig a Văzut Rapid Lama Schimba
sku: w195949

TOVIA 710W Jig a Văzut Viteză Variabilă Puzzle Electric Orbital Stabilirea cu Metal Ghid pentru prelucrarea Lemnului Putere Jig a Văzut Rapid Lama Schimba

(0 Recenzii)
208.88lei 360.13lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

6 Poziția Viteză Variabilă

710W putere electrica jig saw are 6 viteze diferite,care vă permite să reglați viteza pentru a aborda toate tăiere de muncă.Grosimea maxima de taiere: 8mm pentru metal, 65mm pentru lemn.

De Mare Viteză De Blocare

De mare viteză de blocare a reduce oboseala mâinii atunci când tăiere pentru o lungă perioadă de timp.Viteza poate fi ajustată după cum doriți.

4-Poziția Orbitală De Acțiune

4-Poziția orbitală de acțiune se potrivește diferite tipuri de material și se taie.0 poziție perfect pentru bine/curat muchii de tăiere.Mai mare orbital setare pentru materiale mai moi și mai rapid de tăiere.

Tool-free Lama de Înlocuire

Eliberare rapidă setare pentru mai rapid instrument gratuit lamă de ștergere

De Extragere A Prafului

În scopul de a îmbunătăți mediul de lucru,de extragere a prafului pentru funcția de clar văzut de praf prin conectarea praf port la un aspirator.

Unghi De Ajustare

Aluminiu talpa oferi 3 unghi de lucru:Drept La 90°,Stânga/Dreapta 45°pentru mai multe aplicații ca tangenta, șanfrenare sau reduceri curbe.

Ghid De Metal

Introduce metal ghid pentru o mai mare precizie de tăiere dreaptă.

Nava a Federației ruse,de Către Rusia-Express SPSR,Despre 18-25 de zile.(La distanță țară:35 de zile) Nava în Spania,Franța,Germania,Olanda, Finlanda,Italia,Irlanda,Norvegia,Portugalia,Austria,Israel,Noua Zeelandă,Belgia,Australia.By TNT,Despre 5-12 zile.Navei în Grecia,cehia,Turcia,Lituania, Ungaria,Polonia,Elveția,Suedia,Ucraina,Kazahstan,Belarus,România,statele Unite States.By DHL,Despre 4-11 zile.Nava Bulgaria,Estonia,Letonia,Slovenia.By DHL,Despre 5-12 zile.Nava în Japonia,Coreea,De SF Express,Aproximativ 4-10 zile.Nava în Canada,de Către UPS,Despre 4-12 zile.Q1:Cum de a urmări coletul?Puteți urmări informații de logistică pe https://www.17track.net/en.

Dacă sunteți mulțumit cu noi,vă rugăm să ne dea un 5 star feedback bun și veți obține o surpriză.Dacă aveți orice probleme,vă rugăm să ne contactați și vă vom lăsa să satisfăcătoare.

Orbital Acțiune 4 Orbital Setare
Nume De Brand T TOVIA
Tensiune Nominală 230V
Putere 500W-799W
Lungimea Firului 2M
Cerere Lemn De Văzut
Funcția Tool-free Lama de Înlocuire
Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul
Sursa De Alimentare DC
Văzut De Tip jig saw
Caracteristică De Mare Viteză De Blocare
Utilizare Echipa De Renovare
Grosimea maxima de taiere 8mm pentru metal, 65mm pentru lemn
Nu-Sarcină De Viteză 0-3300RPM
Viteză Variabilă 6 Postion Viteza
Frecvența 50hz
Unghi de lucru Drept,Stânga/Dreapta

Recenzii


Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: