RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
10buc 5V 1A 2A AU Mufă de Încărcare Rapidă a Călători Singur Adaptor USB Încărcător de Perete Pentru iPhone Samsung S8 S9 Plus Xiaomi Telefon Mobil
sku: w19281

10buc 5V 1A 2A AU Mufă de Încărcare Rapidă a Călători Singur Adaptor USB Încărcător de Perete Pentru iPhone Samsung S8 S9 Plus Xiaomi Telefon Mobil

(0 Recenzii)
109.05lei 114.81lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

5V 1A 2A AU Mufă de Încărcare Rapidă a Călători Singur Adaptor USB Încărcător de Perete Pentru iPhone Samsung S8 S9 Plus Xiaomi Telefon Mobil Caracteristică:

1. Acest USB încărcător de perete are ASA/C-TICK raport de testare pentru a vă asigura siguranța ,fabricate din PC, materiale ignifuge,construit în inteligent IC tehnologie identifică în mod automat.Ce e mai mult, Supra-curent,supra-tensiune,supra-sarcină,protecție la scurt-circuit și protecție la supratensiune pentru a garanta siguranța dispozitivului .

2. USB încărcător de perete cu AUS plug se potrivește pentru cele mai multe telefoane,tablete si dispozitive digitale,potrivit pentru iPhone Xs Max X XR 8 7 6 Plus SE 5S 5 iPad, Samsung, Google, pentru Nexus, pentru HTC, LG, Nokia, Blackberry, pentru ZTE și mai mult.

3. Singură ieșire USB puteți încărca dispozitivul simultan economisind timp si spatiu pentru tine.IC controlează procesul de încărcare, viteza de încărcare este rapid, de înaltă eficiență, de încărcare de saturație poate ajunge la mai mult de 95%.

4. Mini dimensiune și ușor de pus în buzunar sau în geantă oriunde , la îndemână pentru călătorie,mic și compact, ușor pentru a se potrivi în orice priză de perete.

RM14561450968600960

Sursa De Alimentare A. C. Sursa
Caracteristică 1 Încărcător de telefon mobil
Caracteristică 3 Adaptor USB
GaN No
Tip Călătorie
Numărul De Model AU Încărcător de Perete
Caracteristica 5 Incarcator Universal pentru Telefon si Tableta
Certificat ASA C-Tick Certificate
De Certificare A Calității ASA
Aplicate De Încărcare Rapidă Protocoale Nu suport
Nume De Brand Tideseer
Caracteristică 2 Încărcător USB
Max. Putere De Ieșire 5W
Ieșire 5v 1a 2a
Plug AU Plug
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 4 Încărcare rapidă USB Încărcător de Perete
Intrare 100-240V/0.2 A
Interfață De Ieșire USB

Recenzii


Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: