RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
Contor Electronic /3 Pic 0.56 Digital Ecran Tub Indicator Cap/numărul de puls/Linie de ambalare Conta
sku: w186796

Contor Electronic /3 Pic 0.56 Digital Ecran Tub Indicator Cap/numărul de puls/Linie de ambalare Conta

(0 Recenzii)
86.61lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

modname=ckeditor

Aceasta este una de Trei cifre 0.56 inch de înaltă luminozitate roșu digital tub contorul este realizat din plastic de locuințe.Acesta poate fi folosit pentru numărarea.Numărare regulă este că nu există un buton, o singură apăsare pe cifre, plus 1. Numărul maxim 999.

Formă de afișare dimensiune 4*2 cm .Sursa de alimentare este DC tensiune de 5 volți.Nu conectați sursa de alimentare și cheia de cabluri, si ma pot conecta relevante sursa de alimentare sau cheie controller.

Counter modul de control: nu există un plus de 1 cheie, o cheie de clar.

Conta default Nu s-a păstrat Zero după eșecul de putere.Dacă doriți să salvați datele, face o programare în prealabil, în special personalizat.

Numărul de puls Da, poti, dar trebuie să facă o programare în prealabil.

În plus, modul de control poate fi, de asemenea, personalizate.În conformitate cu propriile lor cerințe, cum ar fi utilizarea de comandă a releului plus 1, fotoelectric control comutator plus 1, contact comutator + 1 și așa mai departe.Am oferi doar afișare contor, alte fotoelectric comuta comutatorul de contact, etc., nevoia de a se sprijini, dacă aveți nevoie de mine pentru sprijin, vă rugăm să trimiteți, am depanat, împreună cu plecarea, dacă acesta este un dispozitiv standard, nu aveți nevoie pentru a depana, direct trage contra ecran.Astea de aici Trebuie să avans on-line acord, amintiți-vă!!!

Nume De Brand TailKuKe
DIY Consumabile ELECTRICE

Recenzii


Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: