RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
Bărbații francezi Poliester Motocross jersey 2020 Maneca Lunga Biciclete de Munte de Tricouri de Vară Anti-sudoare Plin Mtb Downhill Jersey Uniformă
sku: w18409

Bărbații francezi Poliester Motocross jersey 2020 Maneca Lunga Biciclete de Munte de Tricouri de Vară Anti-sudoare Plin Mtb Downhill Jersey Uniformă

(2 Recenzii)
59.52lei 78.32lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Notă:

1.Vă rugăm să alegeți dimensiunea de bază pe "sugerează piept". 2.Dacă aveți nevoie de mai mică sau mai mare dimensiune jersey,vă rugăm să ne contactați.Vom personaliza ca cererea dumneavoastră.

Poate Ca Acest Produse

MATERIAL ȘI CERNEALĂ

PUTERNIC DE CUSUT

MANECA MANSETA

V-NECK

TRANSPORT:

1. Timp de transport maritim:25-90 zile lucratoare transport gratuit prin poștă. 2. Transport include taxele poștale, de manipulare. 3. De obicei, ne va livra în termen de 3 zile lucrătoare după ce plasați o comandă. 4. On-line sistem de urmărire, de obicei, se actualizează în termen de 1-3 zile lucrătoare (cu excepția sâmbătă Și de Sărbători) de la primirea de plată.

Se ÎNTOARCE:

1.Dacă produsul primit este inacceptabil de defecte,rupte, sau de ordine,vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare. 2. În cazul în care acestea se întâmplă lucruri neplăcute,sperăm că și furnizorul pot comunica în mod activ să rezolve disputa într-un mod flexibil.Ne promitem că vom elabora o soluție satisfăcătoare.

CONTACT:

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați-ne liber.Vom răspunde la întrebarea dumneavoastră în coada de așteptare în care sunt primite.

FEEDBACK-ul:

1.După ce a primit bunurile,vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv atunci când ești mulțumit cu noastre de calitate. 2.Vă rugăm să oferi, de asemenea, inaltime,greutate,piept,pentru referință.Că pot ajuta alți clienți pentru a alege dimensiunea corectă.

Nume De Brand KEMALOCE
Lungime Fermoar Nici Cu Fermoar
Sezon Iarna
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Tip Sport Munte Biciclete/MTB Ciclismo Bicicleta
Caracteristică Anti-Pilling/Anti-Psiholog/Respirabil/Anti-UV
Numărul De Model LMTB-004
Tesatura Tip Postav
Gen BĂRBAȚI
Material Poliester
Lungime maneca(cm) Plin

Recenzii


Jose 13 Suas 2020-12-16

Russian: The price/quality is good, but the 5XL size matches the real 3XL. So that the seller needs a bigger selection of sizes: 6XL, 7XL, etc. D. English: The price / quality is good, but the size 5XL matches the real 3XL. So that the seller needs a larger selection of sizes: 6XL, 7XL, etc.

Puhis 1990 2020-12-15

Excellent quality, the fabric is soft and ventilated. I arrive in time by agreed x the seller

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: