RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
Z-TAC Element de Airsoft Z Militare Tactice Peltor Casca Softair Sordin Căști Pentru Fotografiere Arsoft IPSC Vânătoare pentru Căști
sku: w157696

Z-TAC Element de Airsoft Z Militare Tactice Peltor Casca Softair Sordin Căști Pentru Fotografiere Arsoft IPSC Vânătoare pentru Căști

(2 Recenzii)
119.78lei 230.35lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Z-TAC Airsoft Element Z Militare Tactice Cască Softair Peltor Sordin Căști Pentru Fotografiere Arsoft IPSC Vânătoare pentru Căști

Tactic SORDIN de Reducere a Zgomotului Căști

zSordin slim cupa si bentita design permite setului cu cască pentru a fi purtat sub căști de protecție balistică.

Electronice digitale de proiectare a zSordin este controlata de un micro-procesor.

Acest lucru face posibil să se combine foarte scăzut consum de curent de înaltă performanță.

Clar, sunet stereo natural de reproducere din zSordin.

Caracteristică:

· Set de căști similare ca cele folosite de forțele speciale militare.· Standardul militar versiune plug.·Design subțire cupe pentru ambele dreapta și stângaci shootere.·Low profile design permite purta sub casca sau articole pentru acoperirea capului.·Amplificator de sunet din jur,operate de 1 x baterie AAA rezistenta la apa cu acumulator capac. ·Volum reglabil de control.Dimensiuni reglabile pentru confort purtare.· Noul design ureche cupa oferi voce clară și suport confortabil. · Microfon cu brațul mobil. ·E6Perfect pentru exterior război activitățile de joc.

De anulare a zgomotului·rezistent la apa buton·Alimentat de 2 x baterie AAA.

1.la ComTac este un activ-volumul de protecție auditivă

2.Orice impulsiv hamful zgomot este immedliately atenuat la un nivel inofensiv

3.Când nocive, zgomotul dispare, audierea funcție de cv-uri

4.Calitate excelentă a sunetului cu o locație perfectă audiere Până la 4 ori amplificare, se poate folosi ca un bug sa aud șoapte de inamic interior .

doar ca un spion

5.Cu Noi Militar Standard Plug

Z Tactice Casca Feroviar Adaptor Set pentru Sordin

Potrivit pentru toate rapid căști de protecție.ACH casca.Casca MICH

Compatibil cu Z-TAC

Feroviar Adaptor dușman instala Lanterna sau Laser Pointer

Despre Fotografie

Anunțăm toate fotografiile sunt luate de către Departamentul nostru de dezvoltare.În caz de litigii apare, înainte de a face comanda, vă rugăm să ia în considerare cu atenție despre diferența de culoare din cauza Luminii sau ecran de calculator.Și noi nu va purta nici o responsabilitate pentru orice pierdere din cauza unor astfel de scuză.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Despre Noi

Suntem una modernă și extrem de eficientă industrie & trade companie care este specializată în produse de agrement într-o zonă de 20.000 de metri patrati si 4 linii de producție, mașini și utilaje moderne.

Am trecut ISO9002 sistemului, si au un control strict al calității statului ca control de 100% pentru toate produsele înainte de încărcare și inspecția periodică în timpul producției.

Suntem în căutarea cu nerăbdare pentru dezvoltarea pe termen lung și de succes relații de afaceri cu clienți din întreaga lume.

Notificare

Orice problemă poate fi rezolvată prin întregul nostru de comunicare.Vă rugăm să ne contactați la început înainte de a vă grăbi să deschidă un litigiu sau

lasă-ne un feedback-ul negativ.Vă rugăm să prețuiesc efortul nostru, și vom face mai bine cu sfaturile tale.

Plata 1)plata Integrală este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile. 2)AIrpay nostru este de preferat metoda de plata, vom accepta, de asemenea, diferite plăți de către T/T, Western union. 3)vă Rugăm să ne contactați sau de revizuire Centrul de Ajutor pentru plata dacă aveți orice întrebări.

De transport maritim 1)cele Mai multe colete cu transport gratuit trimit prin Hongkong Post Air sau Singapore Air Mail. 2)Dacă aveți nevoie de produse în regim de urgență, vă rugăm să contactați-ne pentru a revizui metoda de transport maritim la DHL sau alte exprime și să plătească pentru costul de transport maritim.Vă rugăm să aveți mai multă răbdare, dacă vă faceți griji despre produs, pls contactati-ne la prima înainte de a deschide un litigiu.Vă rugăm să rețineți: orice probleme, contactați-ne, va vom oferi cele mai bune servicii.Multumesc anticipat pentru înțelegere.

Politica de returnare

1)Dacă doriți să se întoarcă sau schimb elementele primite, puteți să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii. 2)produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

Funcția Z-TAC rezistent la apa, Anulare Zgomot
Greutate Z-TAC 0.8kg
Numărul De Model Z-TAC Z 111
Numele Z-TAC Z 111 Z Tactice Cască Softair Element Anti-zgomot, Căști Sord
Stil Z-TAC Bentita de Comunicare
Tip Z-TAC Sport
Conectori Z-TAC 7.0 mm
Pachet Z-TAC cutie
Origine NC(de Origine)
Utilizarea Z-TAC Tactice Cască
culoare Z-TAC bk

Recenzii


Elena94nvkz 2020-10-16

All Bad

A Mihaylukov 2021-01-06

produto muito bom, ainda nao testei mas confere certinho com o anuncio. chegou em 26 dias, muito rapido.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: