RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
En-gros de 5 buc/lot Cablu Flex Pentru Samsung C3520 C3528 GT-3520 Conecta Placa de baza Pentru Ecran LCD
sku: w14775

En-gros de 5 buc/lot Cablu Flex Pentru Samsung C3520 C3528 GT-3520 Conecta Placa de baza Pentru Ecran LCD

(0 Recenzii)
46.07lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Bine ati venit la magazinul nostru

Descriere Produs

Conținutul Pachetului

5* cablu flex

Transport

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda inclusiv de transport maritim.Dacă avem n cazuri speciale se întâmple, Ne va trimite articole în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată .de asemenea,pleae leasing asigurați-vă că adresa transmise sunt corecte și clare ,nu vom fi responsabili pentru pierderea element sau întârziere din cauza greșit sau adresă necunoscută de tine.În sfârșit, Dacă costul de transport este mai mare decât bugetul nostru, am h ave dreptul să se ocupe cu modul de transport, și va lăsa un mesaj pentru tine.

Ambalare

Am pachet elementele din cutie și bandă adezivă.

De retur si Garantie

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de elemente și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție.

2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii.Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat, daune după utilizare și așa mai departe.

4. Pentru un produs defect vă rugăm să ne oferi imagini clare.

Feedback-ul

Sperăm că ne puteți oferi feedback-ul pozitiv.

Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne e-mail la o dată , punctul nostru de deficit , astfel încât să putem îmbunătăți continuu serviciile noastre și calitatea produsului .

Dacă aveți de gând să ne dea neutru / negativ feedback-ul, vă rugăm să nu?t ia măsuri în grabă, credem că dau un neutru / negativ feedabck nu este scopul tău.Scopul tau este de a ne spune de nemulțumire, în cazul în acțiune vă permite să știm care ne sunt inadecvate în activitatea noastră, ne va da cu siguranta o soluție satisfăcătoare, URGENT.

Răbdare și înțelegere este apreciat în curs de a îmbunătăți activitatea noastră.

Numărul De Model c3520
Nume De Brand shanglaiya
Utilizarea Butonul Home
Design Slider
Compatibil Marca Samsung

Recenzii


Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: