RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
Femei Talie Antrenor Centura Belly Band Curele Body Shaper După Naștere Slim Centura Corset Postpartum Tummy Trimmer Grasime Burne
sku: w132809

Femei Talie Antrenor Centura Belly Band Curele Body Shaper După Naștere Slim Centura Corset Postpartum Tummy Trimmer Grasime Burne

(0 Recenzii)
31.83lei 39.80lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Descriere: 100% de Brand Nou Și de Înaltă Calitate, Respirabil, înaltă elasticitate și se SIMT confortabil Eficiente shapewear se potrivește tuturor, nu numai femeile, după ce a dat naștere de Mare pentru a purta pe sub haine, rochie de vara, rochie de petrecere, etc., oriunde cu 100% încredere caietul de sarcini: Material: Bumbac/poliester + Spandex Culoare: culoarea Pielii | Caise Dimensiune: Unul Mărime 1cm=0.39 inch Asia Dimensiune(cm) Talie(cm) Lățime(cm) Lungime(cm) O Mărime 60-94 23 94 Notă: 1. Vă rugăm să permiteți-ușoară 1-3cm diferenta din cauza manuală de măsurare și un pic de variație de culoare pentru diferite setarea de afișare 2. Dimensiune nu se potrivește tuturor, vă rugăm să verificați cu atenție dimensiunea diagramă și selectați dimensiunea bazat pe dimensiunea reală Mulțumesc și o zi frumoasă!Pachetul Include:

1 x Slimming Belt (centura numai, sutien nu sunt incluse)

Plată 1.Vom accepta numai PayPal.

2.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure procesor de plată PayPal.

3.Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare de inchidere a licitatiei.

4.Am expediat la www.comunapopesti-bh.ro sau adresa de Paypal.Vă rugăm să asigurați-vă că www.comunapopesti-bh.ro si adresa de Paypal este corectă înainte de a plăti.

Shippping 1.Am expediat la www.comunapopesti-bh.ro sau adresa de Paypal.Vă rugăm să asigurați-vă că www.comunapopesti-bh.ro si adresa de Paypal este corectă înainte de a plăti.

2.Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile de afaceri atunci când am primit plata.

3.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori;

4.Cumpărătorii internaționale vă rugăm să rețineți:

o.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitate.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a reduce riscul de taxe vamale.

b.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

Grosime STANDARD
Decor NICI unul
Tesatura Tip Non-Țesute
Nivelul De Control Firma
Nume De Brand hirigin
Material Amestecuri De Poliester
Shapewear Talie Cinchers
Obscene Imagine No
Sugestiv Sexual No
Numărul De Model femeile Shapers

Recenzii


Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: