RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
FeelinGirl Nou Fierbinte Neopren Femei Sutien Slăbire Rezervor Populare Întinde Sutien Negru -B Antrenament Body Shapers Push Up Bra Top Pentru Femei
sku: w107060

FeelinGirl Nou Fierbinte Neopren Femei Sutien Slăbire Rezervor Populare Întinde Sutien Negru -B Antrenament Body Shapers Push Up Bra Top Pentru Femei

(1 Recenzii)
26.72lei 33.40lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

♥FeelinGirl Nou Fierbinte Neopren Femei Sutien Slăbire Rezervor Populare Întinde Sutien Negru -B Antrenament Body Shapers Push-Up Sutien Top Femei ♥

♥DESCRIERE♥

Tip:Formator

Stil:Neopren de Slabit de top

Culoare:așa Cum se arată

Marime:S~XXL

Costum Mulțimea:Femei

Pachet:Pachetul de vânzare cu Amănuntul*1buc

Stare:100% FeelinGirl De Brand Nou

Include:1 buc Shapwear

♥ OBSERVA♥

1. Vă rugăm să alegeți dimensiunea cu atenție în funcție de mai jos Internațional dimensiunea diagramă atunci când plasați comanda, dacă nu se poate asigura ce dimensiune va bine pentru tine, va rugam sa ne contactati, va vom ajuta sa alegeti marimea potrivita.

2. Din cauza acestei haine este subțire vă Rugăm să alegeți o dimensiune mai mare pentru acest etanș de îmbrăcăminte, în cazul în care corpul tau este un pic supraponderali sau dacă vă place să poarte liber.el real element poate foarte ușor de

3. Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea reală a elementului poate foarte ușor din imagini, vă mulțumim pentru înțelegere.

4. FeelinGirl Dimensiune: Pls permite 0~2cm diferenta din cauza manuală de măsurare.

♥ MARIMI♥

♥ PRODUSE DE AFIȘARE♥

1. Plata este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile de licitații de aproape.

2. Escrow nostru este de preferat metoda de plata,vom accepta, de asemenea, diferite plăți de către T/T,Western union, MasterCard, Visa, QIWI Kowenek, Maestro, Webmoney, Transfer Bancar, Money gram ......

3. Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare,dacă pentru orice motivul nu ești mulțumit ,poți returna produsul la noi în original condiion pentru o rambursare sau un schimb.Înainte de discuții-ne înapoi la articol,vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire.Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele.

Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.În general,vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,broderage taxe,drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.

1.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu?

Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător.

2. Este produs de același fel de poze?

Da, toate pozele sunt reale.Am luat aceste fotografii prin noi înșine.

3. Ce dimensiune poate mi se potrivesc?

Vă sugerăm să se uite la dimensiunea sugestie graficul de mai jos și produsul nostru dimensiunea diagramă dacă sunt normale figura.dacă aveți specială figura, vă rugăm să ne contactați ( spune-ne înălțime și greutate, bust, talie, șold dimensiune ).

4. Eu sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?

Bună,vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să încheiați un contract cu noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

Dacă ceva, va rog sa ma contactati

Puteți să mă contactați în orice moment.

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate.cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Nivelul De Control Mediu
Stil De Culoare negru
Tesatura Tip Postav
Obscene Imagine No
Grosime STANDARD
Tip De Alimentare Servicii de OEM/Ridicata/cu Amănuntul
Gen FEMEI
Material Poliester
OEM Reducere accepta
Shapewear Controlul Chilotei
Numărul De Model LB12229
Numele Neopren de Slabit de top
Decor NICI unul
locul de origine Guangdong, China (Continentală)
Tip De Element Formatorii
En-gros accepta
Nume De Brand FeelinGirl
Sugestiv Sexual No

Recenzii


Sami 0018 2020-12-15

The size was small

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: