RON
  • RON
  • Euro
  • Lira
  • Usd
Bine ati venit
0
Cosul de cumparaturi 0lei
Oral Jucarii Sexuale Pentru Femei Biberon Vaginale Supt Limba Lins Dildo Vibrator Clitoridian Punctul G Piept De Masaj Sex Fara Preludiu Masturbator
sku: w1021

Oral Jucarii Sexuale Pentru Femei Biberon Vaginale Supt Limba Lins Dildo Vibrator Clitoridian Punctul G Piept De Masaj Sex Fara Preludiu Masturbator

(0 Recenzii)
71.92lei 102.74lei
Disponibil: În stoc

  • Descriere
  • Informații Suplimentare
  • Recenzii

Caracteristici:

2-ÎN-1 MULTIFUNCȚIONAL de sex feminin clitoridian supt vibrator cu 7 erotic aspirație moduri și încă 10 moduri de vibrație.

Sale inteligente limba facilitate vă va maximiza sentiment de plăcere și se adaugă la intensitatea orgasmelor.

EXCLUSIV VID TEHNOLOGIE – cu 7 diferite supt moduri este conceput pentru a stimula clitorisul tău pentru a ajunge la orgasm vârf și imita mâna ca stimulare, în timp ce angajarea tuturor vulvei prin forma ondulata.

10 PUTEREA MODURI de VIBRAȚIE cu limba în formă de coadă de vibrații - jucaria este capabil de a stimula sfarcurile si clitorisul, pentru senzații intense și mai repede la orgasm.

ULTRA-MOALE la ATINGERE – fabricat din moale și prietenoasă cu pielea, 100% impermeabil, material de silicon de grad medical, vibratorul aduce corpul plin de orgasme in cada de baie sau duș, precum și.

USB REÎNCĂRCABILĂ – foloseste un cablu USB de încărcare și de lungă durată a bateriei litiu-ion pentru o conectare ușoară la portul DC.Rapid și ușor de încărcare, pentru acces rapid și simplu de utilizare.

Lista De Pachete:

1 x Vibrator

1 x Cablu de Încărcare

Obscene Imagine No
Dimensiune 12*142mm
Nume De Brand SEXSOHO
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model b2412
Material Silicon Medical
Tip G-Spot
Sugestiv Sexual No

Recenzii


Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga un comentariuYour rating: