Părerea Ta

12 thoughts on “Părerea Ta

  1. foarte bine ca este bun venit scris si in slovaca. totus suntem o comunitate importanta in zona asta. MULTUMIM! sunt gesturi care conteaza. Ca si informatii banuiesc ca se vor pune pe pagina si informatii generale ca buget si altele.

  2. Minunata noua pagina a primariei, asa da! Galeria foto este desavarsita. Felicitari domnului primar. Ma bucur ca avem in fine un primar care efectiv se ocupa de comuna asta, asfaltare drum, renovari cladiri, pagina web, si inca e doar la inceput de mandat. Felicitari.! Sunt incantat de atitudinea dumneavoastra de pana acum. Stima!

  3. Asa mai zic si eu sa fim reprezentati pe internet. Foarte frumoasa pagina iar galerira foto ii super faina, chiar nu aveam poze cu comuna noastra si la ce frumoasa e merita. felicitari

  4. Foarte frumoasa pagina dvs si plina cu informatii, dati clasa la majoritatea primariilor. Felicitari si mult respect celor din primarie!

  5. sunt incantat sa vad ca pagina este actualizata si ingrijita. Stima primarului si angajatilor! Aveti o comuna foarte frumoasa, defatp este aproape oras.

  6. superba cladirea primariei dvs. Chiar am oprit masina sa o privesc. Felicitari pentru o comuna ingrijita!

  7. Imi place. Felicit agajatii primariei care se ocupa cu afisatul la zi al informatiilor. Profesionisti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *